De ce s-a apucat de băut Cabral în Republica Dominicană. „Stau ditamai animalul cu moacă de milog...”

Ultima actualizare:

Cabral a avut o noapte grea în Republica Dominicană. Îndrăgitul prezenator TV s-a „împrietenit” cu o sticlă de gin și trei sticle de tonic. Vedeta a anunțat pe pagina de Facebook că „de pe la al patrulea pahar” o să-l apuce „jelania”. În stilul său simpatic, Cabral a explicat și motivul pentru care s-a apucat de băut.

Cabral s-a apucat de băut în Republica Dominicană. Foto: colaj/Facebook Cabral
Cabral s-a apucat de băut în Republica Dominicană. Foto: colaj/Facebook Cabral

Prezent la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral a rămas „singur cuc”, după ce Andreea Ibacka și fiicele sale s-au întors în România.

Prezentatorul e foarte afectat de plecarea familiei sale și a scris un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. Pe un ton amuzant, dar și sensibil, Cabral i-a sfătuit pe fanii săi să stea departe de pagina lui. Motivul? Ei bine, vedeta a explicat clar ce se va întâmpla dacă nu adoarme repede.

Vezi și: Cabral, declarație superbă de iubire pentru Andreea! Ce poezie i-a compus

Cabral, afectat de plecarea familiei! „Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin”

Cabral e prezent în Republica Dominicană. Foto: Pro TV
Cabral e prezent în Republica Dominicană. Foto: Pro TV

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.

Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic. O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede... stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text... sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris simpaticul prezentator de la Pro TV.

Citește și: Prima vedetă care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. El părăsește emisiunea

Cabral și familia lui, prinși de uragan! „Fiona urla ca nebuna și lovea casa”

În urmă cu doar câteva zile, Cabral și Andreea Ibacka au trecut plin clipe mai puțin plăcute, după ce Furtuna Fiona a creat mari probleme în Republica Dominicană.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut.Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore...A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate... apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi... a fost la 18km distanță”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net