Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade: «Nu reprezintă România»

Ultima actualizare:

Dan Negru se declară revoltat de momentul în care Bia Khalifa l-a înjurat pe actorul Cornel Palade, situație care a avut loc în cadrul show-ului «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Realizatorul de emisiuni a lansat un apel, pe contul personal de Facebook, în care solicită celor de la CNA să se sesizeze. 

Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade
Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade

Dan Negru, denumit «regele audiențelor», a criticat vehement momentul din cadrul show-ului «Sunt celebru, scoate-mă de aici», în care actorul Cornel Palade, 70 de ani, este înjurat de Bia Khalifa, 23 de ani. 

Prezentatorul se declarară de-a dreptul consternat de faptul că un astfel de comportament este permis într-un show difuzat la oră de maximă audiență. Negru susține că acest tip de divertisment nu este reprezentativ pentru România și a atras atenția membrilor CNA să ia aminte de ceea ce s-a întâmplat în emisiunea «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

«O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani!  Am revăzut momentul zilele astea...Umilința e de partea cealaltă a libertății !

N-am fost ușă de biserică in televiziune și nici televiziunile n-au fost "sfinte" de-a lungul timpului.

Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată de la tv s-a îndreptat și ea demult ! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție in online decât la tv.  De asta, in 2022, când bulling-ul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul in care tânăra îl înjură pe vârstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România!

Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce in picioare. Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!

Așa cum tăcerea e începutul lașității. Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. Popularitatea dobândită e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară !

Acu' vreo 23 de ani, când aduceam la "Academia Vedetelor", prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gica Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. Azi a rămas violența. Si violența are un singur vaccin : educația», a scris Dan Negru pe Facebook. 

De la ce a pornit conflictul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa 

Discuția aprinsă au avut loc din cauza unei oale în care au gătit orez. Bia a ales să se manifeste într-un mod urât, înjurându-l și jignindu-l pe îndrăgitul actor.

Cornel Palade nu a putut să treacă cu vederea atitudinea tinerei și i-a spus că un om civilizat nu s-ar comporta astfel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net