Nevasta lui Cabral, cu perfuzii în emisiune

Ultima actualizare:

  Andreea Ibacka citea desfăşurătorul în timp ce i se administra perfuzia
Andreea Ibacka citea desfăşurătorul în timp ce i se administra perfuzia

Emisiunile au început să arate ca holurile spitalelor. Accidentări pe bandă rulantă în reality-show-uri, picioare rupte, căderi de calciu şi răni de tot felul. Ultima victimă este frumoasa Andreea Ibacka, căreia i s-a făcut rău la filmările emisiunii “Ferma după perdea”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 19.30, la Pro 2 (fostul Acasă TV).

La PRO TV vedem “Ferma Vedetelor”, de marţi până joi, iar sâmbătă, la PRO 2, se analizează şi se “bârfeşte” tot ce s-a difuzat în reality-show-ul respectiv, filmat anul anul trecut, în zona Sibiului. Emisiunea în care se comentează culisele de la “Ferma Vedetelor” se numeşte “Ferma după perdea” şi este prezentată de Andreea Ibacka (32 de ani), soţia lui Cabral, şi de simpaticul Octavian Strunilă (36 de ani).


  Cabral
Cabral

Miniona Andreea, delicată ca o trestie, este obişnuită cu televiziunea, căci acum 10 ani debuta în “Inimă de ţigan”, telenovelă în care juca alături de  Cabral şi de colegul ei de acum, Strunilă, însă iată că de data aceasta stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul.


  Medicii i-au prescris şi o reţetă
Medicii i-au prescris şi o reţetă

La filmările recente pentru “Ferma după perdea”, Andreea şi-a băgat colegii în sperieţi, după ce a acuzat o stare accentuată de slăbiciune. Surse de pe platourile de filmare ne-au povestit că a fost nevoie de intervenţia medicilor, care i-au pus perfuzii cu glucoză şi i-au administrat săruri de rehidratare. Unii chiar îşi dădeau coate şi se întrebau dacă nu cumva frumoasa soţie a lui Cabral ar fi însărcinată.


  La final, i-a revenit zâmbetul pe buze şi a continuat emisiunea
La final, i-a revenit zâmbetul pe buze şi a continuat emisiunea

Andreea s-a pus repede pe picioare şi a reuşit să ducă emisiunea până la capăt. A avut însă parte şi de sprijinul lui Octavian Strunilă, care a încercat şi a şi reuşit să o scoată din starea de panică, spunându-i tot felul de glume, în stilu-i caracteristic. Andreea Ibacka a mai trecut printr-o experienţă cu medici şi salvare şi într-o vacanţă, în 2014, din cauză că i s-a făcut rău după ce a mâncat la un restaurant din Constanţa. “La 04:00 dimineaţa am chemat salvarea, au pus-o pe perfuzii, doar aşa s-a liniştit pentru câteva ore. Acum scriu mesajul ăsta din camera de primiri urgenţe a Spitalului Militar din Constanţa, iar se simte foarte rău, s-ar putea să o interneze”, povestea atunci Cabral pe blog. Iată că de data aceasta, lângă Andreea n-a mai fost soţul ei, ci prietenul Octavian Strunilă. 

image
image
image
image
image
image
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora Mareş s au iubit în film, dar s au evitat, în pauzele de filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg