Bia Khalifa l-a făcut knock-out pe Cristian Mitrea! Nu în ring, ci la jocul de îndemânare

Ultima actualizare:

Bia Khalifa și Cristi Mitrea, probă de foc la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Miza a fost una importantă, așadar concurenții au oferit tot ce au avut mai bun. Așa cum ne-am obișnuit deja, la finalul probei, Bia Khalifa a avut o concluzie interesantă, exprimată în termeni cât se poate de direcți. 

Bia Khalifa l-a bătut pe Cristian Mitrea
Bia Khalifa l-a bătut pe Cristian Mitrea

Concurenții și-au testat îndemânarea jucând Jenga, iar miza a fost una pe care toți și-au dorit-o: mâncare. Bia Khalifa s-a dovedit mai îndemânatică decât Cristian Mitrea. Fericită că a câștigat, Bia nu și-a mai selectat cuvintele și nu a mai ținut cont de camerele de filmat. „Nu mă așteptam să nu câștig. Fraierii ăștia nu au șansă în fața mea. Nu știu ce tot încearcă să arate.”, a decretat Bia, mândră peste măsură. 

Citește și: Cât câștigă Bia Khalifa din activitatea de pe OnlyFans

După ce între Ruxi și Cristian Mitrea au existat mici gesturi de afecțiune, Bia a izbucnit și l-a descris, folosind cuvinte dure, pe fostul partener de viață al Andreei Mantea. 

„Lumea ar putea să interpreteze că eu-s geloasă pe scândura de Ruxi şi deformatul de Cristi. Cum să fiu geloasă pe ei, când Cristi are mai multe vergeturi decât tot Bucureştiul la un loc, pe burtă”, spunea Bia. 

Bia Khalifa nu s-a ferit niciodată să vorbească despre sumele impresionante de bani pe care le face de pe urma activității pe care o desfășoară pe platforma de OnlyFans. Banii pe care i-a câștigat i-a folosit pentru a-și face tot felul de proceduri de ordin estetic. 

„Aveam 15 ani când mi-am pus numele Bia Khalifa, nu știam de Mia Khalifa (n.r. vedetă porno), dar nu mă deranjează comparația cu ea. Am o strategie de marketing foarte bună. Unii nu vor relație, vorbim foarte mult. Îmi place. Nu e vorba de câți abonați ai, ci câte tipsuri (bacșiș) primesc. Primesc și 200 de dolari la un tips, fac doar sexting. Sunt mai pe Playboy. Abonații dau 50 de dolari, tarif unic. Toate operațiile estetice le-am făcut în Turcia și m-au costat 23.000 de euro. Site-ul ăsta mi-a oferit o libertate financiară foarte mare”, a povestit Bia, în platoul unei emisiuni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net