Cât câștigă Bia Khalifa de la iUmor: «Fac doar sexting». Tânăra provine dintr-o familie de pocăiți


    Bia Khalifa nu i-a încântat deloc pe jurații iUmor
Bia Khalifa nu i-a încântat deloc pe jurații iUmor

După apariția la Antena1, Bia Khalifa continuă să șocheze! Iubita manelistului Dani Mocanu, pe numele ei adevărat Bianca Niculai, a uimit la ultima ediție a emisiunii iUmor, purtând mască de protecție pe post de bikini și sutien.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, spune că a fost prima fată din România care și-a făcut cont pe una dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți. Este vorba despre OnlyFans, unde utilizatorii plătesc un abonament curprins între 4.99 și 49,99 de dolari, pentru a vedea conținut destinat adulților.


    Bia Khalifa vrea să semene cu fetele din clanul Kardashianfoto: Instagram
Bia Khalifa vrea să semene cu fetele din clanul Kardashianfoto: Instagram

Bia Khalifa reușește nu doar să se întrețină din banii obținuți din această activitate, dar și-a tunat tot corpul, veniturile ei fiind foarte mari. “Aveam 15 ani când mi-am pus numele Bia Khalifa, nu știam de Mia Khalifa (n.r. vedetă porno), dar nu mă deranjează comparația cu ea. Am o strategie de marketing foarte bună. Unii nu vor relație, vorbim foarte mult. Îmi place. Nu e vorba de câți abonați ai, ci câte tipsuri (bacșiș) primesc. Primesc și 200 de dolari la un tips, fac doar sexting. Sunt mai pe Playboy. Abonații dau 50 de dolari, tarif unic. Toate operațiile estetice le-am făcut în Turcia și m-au costat 23.000 de euro. Site-ul ăsta mi-a oferit o libertate financiară foarte mare”, a declarat Bia Khalifa, la Xtra Night Show, la Antena Stars.


    Bia Khalifa este acum blondăfoto: Instagram
Bia Khalifa este acum blondăfoto: Instagram

Blonda are în plan să devină profesoară de sex pe un alt site celebru cu conținut pentru adulti, Pornhub. “Vreau să-mi fac și cont pe Pornhub ca să fac educație sexuală cu exemplificare, pentru că ăștia nu știu nimic. Vreau să fac ceva mai entertaining. Mi se pare un proiect educativ și folositor”, a mai spus tânăra. Ceea ce șochează este însă faptul că blonda, în ciuda atitudinii sale libertine, provine dintr-o familie de pocăiți. “Mama a murit, cu tata nu am avut o relație prea bună, acum am început să mai vorbesc cu el, dar bunica mea e cool. Ea m-a susținut de la început”, a mai spus aceasta.

Citește și:

VIDEO Moment interzis minorilor la iUmor. A purtat mască de protecție pe post de bikini și sutien. Ce i-a spus Bendeac

Câte operații are Bia Khalifa, concurenta care a șocat "iUmor": "Mi-au tăiat buza de sus, mi-au pus grăsime în șolduri"

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg