Bia Khalifa, mărturisiri cutremurătoare despre abuzurile din partea tatălui: «A fost agresiv cu mine»

Ultima actualizare:

Bia Khalifa i-a uimit pe toți concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” prin atitudinea sa și replicile dure pe care le spune, însă aceștia nu știau că Bia a avut o copilărie traumatizantă. Concurenta le-a povestit tuturor despre abuzul suferit când era mică din partea tatălui.

bia khalifa Sunt celebru, scoate mă de aici! jpg

Bia a mărturisit că tatăl ei era agresiv, iar atunci când a vrut să tragă un semnal de alarmă și să le spună celor din jur, nimeni nu a crezut-o. Bia Khalifa a spus că părintele ei obliga să mănânce insecte și scame pe de jos și avea un comportament abuziv, ceea ce a determinat-o să plece de acasă. 

Vezi și: Scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade, înjurat și jignit în ultimul hal de Bia Khalifa. Cuvintele sunt greu de reprodus

„Nu am cum să repar relația, pentru că problema nu este la mine, ci la el. Tata a devenit foarte agresiv și cu mine. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta. Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm... Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

  Citește și: Ceartă monstru între Bia Khalifa și Ruxi, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Concurenta a mai spus că a fost în Spania după el, doar să se împace, însă acesta a refuzat total pentru că nu este de acord cu preocupările fetei lui. 

„Cu tata am tot încercat să repar relația. Am fost singură să îl caut, m-am dus și la el în Spania... Nu... Nu e de acord cu nimic. Am încercat să vorbesc foarte frumos cu el, să-i zic: 'Dar nu te gândești câteodată că astea sunt repercusiunile acțiunilor tale? Și că nu sunt ce vrei tu să fiu în viață, pentru că tu m-ai alungat. A fost agresiv cu mine, m-a alungat printr-un comportament nu tocmai OK. Asta, înainte să plec de acasă”

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa a apărut pentru prima oară la emisiunea „iUmor”, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților, îmbrăcată în măști de protecție. Aceasta este  foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă unde postează conținut destinat adulților.

Bia Khalifa e concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022 alături de Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net