Răzvan Botezatu, după eliminarea din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: «Mi-au revenit toate traumele»

#Exclusiv Click!

Decizie-şoc a fostului om de televiziune Răzvan Botezatu (32 de ani), în prezent influencer. El a creat panică şi nedumerire printre ceilalţi concurenţi, când a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, acesta fiind semnalul că vrea să părăsească jungla.

Ceea ce s-a şi întâmplat în ediţia de joi a show-ului de la PRO TV. Click! a stat de vorba cu el imediat ce a ieşit.

Click!: Ce sentimente te încearcă acum după ce ai ieşit din junglă?

Răzvan Botezatu: Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe, iar jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe „cutii cu traume” închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat şi am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie. În acest moment, sunt fericit că am avut parte de o experienţă aşa frumoasă, dar şi extrem de dură. Îmi pare rău că plec, dar totodată simt că nimic nu e întâmplător şi atât a fost necesar să rămân în această competiţie.

Cum a fost această experienţă pentru tine?

A fost foarte dură. Condiţiile din junglă, mâncarea, timpul care trecea foarte greu. Aveam impresia că sunt de luni de zile acolo. Acest reality-show mi-a scos la iveală traumele din copilărie, traume pe care le credeam vindecate. Traume care au ieşit foarte repede la suprafaţă o dată cu comportamentul agresiv a unor colegi din echipa mea, eu provenind dintr-o familie cu tată alcoolic, agresiv verbal şi fizic. Mi-a fost greu! M-am dus montat psihic pe animale şi probe, dar proba cea mai grea a fost în tabără, cu colegii mei.

Vezi și: Gestul lui Răzvan Botezatu i-a șocat pe concurenți când a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ce ai învăţat în tot acest timp petrecut departe de casă?

În tot acest timp m-am gândit la mama, la tot ce a făcut ea pentru noi, pentru mine şi cele două surori. Cum o mână de om a reuşit să crească 3 copii, singură, suportând de-a lungul anilor bărbatul alcoolic şi violent ce ne era tată. Pornind de la tot ce m-a învăţat mama şi nu băgam în seamă, de la tot ce a făcut ca mamă pentru copii ei şi puterea de caracter, am învăţat în junglă să împart, să am răbdare, să preţuiesc ce mi se dă, să ascult şi să încerc să ţin cont de cei din jur şi să zic: „Aveai dreptate, mamă, când mă certai!”

Regreţi ceva?

Da. Regret că nu am găsit forţa interioară să mă adună şi împreună cu Lidia să facem „curăţenie” în junglă. M-au lovit pervers, dar revin eu!

Citește și: Adela Popescu și Cabral, despre groază trăită în timpul uraganului Fiona, în Dominicană

Ai repeta experienţa?

Da, în aceeaşi formulă. Că merg la psiholog. Şi a două oară nu vor mai putea să lovească acolo unde au mirosit punctul sensibil.

Cine crezi că va câştiga marele trofeu?

Îmi doresc să câştige unii dintre ei: Anisia, Lidia, Ruxi sau Alex.

Filmările, oprite de uraganul Fiona

Vești îngrijorătoare au venit zilele trecute din Republica Dominicană, care a fost lovită miercuri de uraganul Fiona. Cabral și Adela Popescu au postat pe conturile lor de socializare informații de acolo. Se pare că uraganul și-a schimbat direcția, și o bună parte a furtunii a lovit, fără milă, și locurile unde se află echipa show-ului, dar și familiile celor doi prezentatori!

Cabral și Adela  au simțit pe pielea lor  puterea uraganului Fiona
Cabral și Adela au simțit pe pielea lor puterea uraganului Fiona

Toată viața de pe insulă a fost dată peste cap. Localnicii au rămas fără case. La noi, zburau țiglele de 20 kg. Casele, mașinile erau bombardate. Erau copaci smulși din pământ, cu tot cu rădăcinile imense”, au povestit cei doi prezentatori „La Măruță”. Ei au mai spus că filmările au fost oprite, toți concurenții și membrii echipei fiind duși într-o zonă sigură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net