Gestul lui Răzvan Botezatu i-a șocat pe concurenți când a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Pentru că a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Răzvan Botezatu și-a bagajul și va părăsi tabăra, din Republica Dominicană. El a reușit să creeze o situație controversată, atunci când a refuzat să se îmbrățișeze cu unii dintre coechipierii săi, înainte de plecare.

Nu toți concurenții sunt triști după plecarea lui Răzvan Botezatu. Cristi Mitrea consideră că acesta stârnea scandaluri fără motiv. „Prefer lacul ăla de un milion de ori decât unul ca tine. Dacă nu este în lumina reflectoarelor, moare încet”, a spus Cristi Mitrea.

Răzvan Botezatu a spus că nu se regăsește și că a cedat psihic

După ce Răzvan Botezatu a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în tabără au ajuns Adela Popescu și Cabral pentru a lămuri lucrurile. Răzvan Botezatu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a plâns în timp ce a explicat hotărârea radicală, care l-a scos din concurs.

Vezi și: Adela Popescu și Cabral, despre groază trăită în timpul uraganului Fiona, în Dominicană

Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a spus Răzvan Botezatu.

Astăzi, un coleg de-al vostru a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și nu a strigat în timpul unei probe imposibile, pe care nu putea să o ducă la capăt. A strigat asta aici, în locul care trebuia să-i fie casă, alături de oamenii care, teoretic, s-ar fi crezut că-i sunt alături”, a reacționat Cabral.

Vezi și: Adela Popescu face furori în costum de baie, în Dominicană: „Am avut acordul soțului”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
BeFunky collage (12) jpg
Distrugeri provocate de uraganul Ian în Cuba FOTO EPA EFE (4) jpg
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
ruxi si cristi mitrea jpg
BeFunky collage (10) jpg