Ce soră frumoasă are Răzvan Botezatu. Au povestit împreună de traumele din copilărie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți ai show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV. Iată cum arată sora cea mare a fostului prezentator TV, cea care s-a rugat pentru el în momentele grele pe care le-a avut în competiția din junglă.

Uite ce soră frumoasă are Răzvan Botezatu!

Răzvan Botezatu și sora lui, Raluca, ne-au oferit în exclusivitate un interviu la dublu, așa că au povestit și bune, și rele despre experiența din Republica Dominicană. Cum a fost pentru familie participarea vedetei TV la show, dar și ce a însemnat pentru fostul prezentator întreaga experiență.

„Noi știam că el își dorește mult acest lucru și că este un învingător și ce își propune reușește. Așa că aveam încredere mare în el că o să răzbată. Cred că la primele șase probe, la care a fost, nu a pierdut. Am spus că nu este adevărat nimic având în vedere că îi este frică de orice dar când a ajuns în țară și a venit la noi și ne-a spus că este chiar real tot ce se întâmplă acolo am crezut. Plus când l-am văzut cât a slăbit chiar a fost un șoc pentru noi”, ne-a spus Raluca, sora lui Răzvan Botezatu.

Simpaticul concurent de la “Sunt celebru scoate-mă de aici” ne-a povestit și cât de mult a reușit să îl marcheze experiența din Dominicană.

„A fost o experiență frumoasă dar și dură în același timp. Nu mă așteptam să fie atât de real ce am trăit acolo. Eu și dacă văd un șoricel sau un șobolan, pe aici, îmi este frică de mor. Partea cea mai grea a fost cu oamenii, pe care îi cunoșteam într-o oarecare măsură, și cu care a trebuit să trăiești zi de zi: să dormi cu ei, să te trezești cu ei plus să și cunoști niște caractere care sunt foarte greu de digerat”, a declarat Răzvan Botezatu, pentru Click!.

Răzvan Botezatu, alături de sora lui, Raluca
Răzvan Botezatu, alături de sora lui, Raluca

Răzban Botezatu: „Merg la psiholog și sper să fie bine!”

În aceste momente, Răzvan Botezatu a ales să beneficieze de sfaturile de consiliere a unui specialist din domeniu pentru a-și vindeca traumele din tinerețe, dar și pentru că experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” l-a sensibilizat.

„Noi nu am avut o copilărie foarte ok din cauza tatălui nostru, care a avut probleme cu alcoolul și a fost agresiv atât verbal, cât și fizic. Toți trei, frații, avem niște traume din copilărie. Traume care pe parcursul vieții dacă nu poți să trăiești lângă niște oameni agresivi nu trăiești, îi ocolești și mergi mai departe în viață. Pe mine traumele din trecut m-au afectat foarte mult. Asta pentru că eram practic închis într-un spațiu unde trebuia să conviețuiesc și care îmi făcea rău. Mă refer la Cristi Mitrea și Giani Kiriță care au observat că nu puteau să mă scoată prin prisma probelor și m-au văzut că am acest punct slab și au atacat. Acum merg la psiholog și sper să fie bine.”, a declarat Răzvan Botezatu, pentru Click!.

Vezi si: Răzvan Botezatu, după eliminarea din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: «Mi-au revenit toate traumele»

Răzban Botezatu i-a dat block lui Cristi Mitrea

Vedeta ne-a mai povestit că a luat decizii importante, în urma conflictelor pe care le-a avut cu Mitrea și Giani Kiriță.

„Voi refuza următorul proiect de televiziune dacă o să fie și Cristi Mitrea sau Giani. Lui Cristi i-am dat block pe Instagram, pentru că noi mai vorbeam înainte. Sunt singurele persoane cu care nu vreau să am vreo legătură. Sunt zero pentru mine. Nu am ce să vorbesc cu ei. Nici eu nu l-am înțeles pe Cristi. Practic, până să intrăm în concurs noi mai vorbeam, ne-am întâlnit și înainte de concurs. Toate erau bune și frumoase. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, pentru că majoritatea oamenilor au luat parcă un cip de nebunie”, a mai spus Răzvan Botezatu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net