Iese din concurs! După Răzvan Botezatu, el a strigat ,,sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” devine din ce în ce mai dificil, așa că puțini sunt concurenții care reușesc să facă față. După ce Răzvan Botezatu și-a dorit să fie eliminat, strigând fraza care îl scoate automat din concurs, și Alex Bogdan a decis că vrea să fie eliminat.

Cabral și Adela Popescu, prezentatorii show-ului ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici"
Cabral și Adela Popescu, prezentatorii show-ului ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Alex Bogdan strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici„

Actorul a mărturisit că atunci când a plecat în junglă s-a gândit că singurele provocări vor fi  încercarea de a scăpa de fobii și câștigarea  jocurilor. Când a început emisiunea, Alex Bogdan a realizat că nu se poate adapta într-un spațiu în care se află doar necunoscuți.

Vezi și: Răzvan Botezatu, după eliminarea din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: «Mi-au revenit toate traumele»

Astfel, concurentul a strigat fraza „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și s-a auto-eliminat din reality show-ul Pro TV, ce se filmează în Republica Dominicană.

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și de fobii.. și mult mai puțin legată despre într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc. E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic. Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți! Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat. Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Alex Bogdan.

Citește și: Motivul pentru care CRBL nu s-ar duce vreodată la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mai bine mor de foame”

Momentul a fost deja difuzat pe platforma Voyo și urmează să apară și pe Pro TV.

Alex Bogdan, despre moartea mamei lui

Recent, actorul a făcut în cadrul show-ului o serie de mărturisiri dureroase despre familia lui. Acesta a avut un șoc în momentul în care a realizat că mama lui a murit, iar nimeni din familie nu a putut fi alături de ea în ultimele momente, din cauza pandemiei.

Mai mult decât atât, Alex Bogdan avea o perioadă plină de filmări și după ce a luat-o pe mama lui de la morgă și a depus-o la capelă, a fost nevoit să plece iar la Iași, pentru a fi prezent pe platourile de filmare.

Cine este Alex Bogdan

Majoritatea oamenilor îl știu pe Alex Bogdan pentru că a jucat în serialul de parodie Mondenii, unde a interpretat mai multe personaje mondene din România. După ce mama lui s-a stins din viață, acesta a vrut să renunțe la actorie, însă și-a dat seama că iubește prea mult ceea ce face, așa că a hotărât să continue.

Alex Bogdan a acceptat provocarea ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici!", al doilea proiect PRO TV la care participă, după Masked Singer, unde a fost jurat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (1) jpg
theo rose
biserica din pustietate de departe jpg
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
cub paula iorga 2 png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
theo rose
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg