Ami, scuipată și înjurată de Bia Khalifa! Video cu scandalul monstru de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Scandal monstru la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bia Khalifa a fost eliminată din emisiunea de la Pro TV, după ce a înjurat-o și a scuipat-o pe Ami.

Scandal monstru la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Foto: colaj/Facebook
Scandal monstru la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Foto: colaj/Facebook

Bia Khalifa: „Trebuia s-o scuipe cineva pe asta“

De mai multe ediții, diva cunoscută pe platforma OnlyFans se află într-un permanent conflict cu Ami. Punctul culminant al disputei a fost atins în ediția de joi seară, când jungla din Dominicană a devenit neîncăpătoare pentru cele două vedete.

Nici nu răsărise bine soarele și Bia Khalifa a început s-o împungă pe cântăreață. „Bună dimineața! Adică dimineața, că dacă era bună nu era Ami în stânga mea”, a precizat blondina.

Ulterior, lucrurile au escaladat pe parcursul zilei, iar starleta OnlyFans a depășit orice limită. Aceasta i-a uimit pe concurenți în momentul în care a agresat-o și a scuipat-o pe Ami.

Acțiunile sale au fost în cele din urmă taxate de producătorii emisiunii de la Pro TV, care au decis s-o elimine din concurs.

Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii“, a declarat Bia Khalifa în ultimul său testimonial.  

Bia a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În urma incidentelor provocate, Bia Khalifa a fost trimisă acasă. Adela Popescu și Cabral au sosit în tabăra concurenților și au făcut anunțul. Cei doi prezentatori au explicat decizia luată de organizatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână omAți avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament“, a spus Cabral.

Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exmplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a completat Adela Popescu.

„Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a încheiat Cabral.

Bia Khalifa a avut destule momente încinse la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Într-un episod pe care fanii nu l-au uitat, vedeta de pe OnlyFans s-a certat cu Ruxi și i-a aruncat un pahar cu apă în față.

Bineînțeles, nimeni uita momentul scandalos cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat. De altfel, aproape toți concurenții din emisiune au avut neînțelegeri cu Bia Khalifa.

Bia Khalifa a ieșit în evidență încă de la prima ediție a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, când s-a certat cu altă concurentă, Ruxi, și i-a aruncat un pahar cu apă în față. A urmat un alt conflict deschis cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png