Nu a pășit bine în junglă, că a și creat un conflict! AMI a stârnit circ și scandal la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

Ultima actualizare:

Aventura de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, din jungla Dominicană, are parte de o nouă concurentă. Este vorba despre Andreea Ioana Moldovan, alias Ami. Dar nici bine nu a intrat în competiţie, că artista a şi făcut circ şi a iscat un scandal uriaş. Era cât pe ce să leşine în timpul unei probe şi a încins spiritele între două colege, Bia Khalifa şi Lidia Buble.

AMI a acceptat provocarea de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»
AMI a acceptat provocarea de la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

Dublă surpriză în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV, căci doi noi concurenţi au intrat în jungla din Republica Dominicană.

Citește și: Scandal în junglă! Cornel Palade, înjurat de una dintre colege 

Este vorba despre Chef Salvo Lo Castro şi Andreea Ioana Moldovan, cunoscută în lumea muzicală drept Ami. Dacă Chef Salvo Lo Castro nu este prea cunoscut decât pasionaţilor de bucătărit, care îi urmăresc emisiunile culinare de pe internet, pe Ami lumea o cunoaşte deja, căci este o cântăreaţă de succes. Şi, de asemenea, s-a mai făcut remarcată şi în alte show-uri TV, precum „Exatlon”, „Bravo, ai stil!” ori „Te cunosc de undeva!”.

La prima probă, Ami a trebuit să intre într-un bazin cu apă
La prima probă, Ami a trebuit să intre într-un bazin cu apă

Ami are 32 de ani şi doar 1.53 metri înălţime, dar un simţ al aventurii foarte dezvoltat. E mică doar la statură, căci este fără frică atunci când vine vorba de reality-show-uri. Aşa că în momentul în care a primit propunerea de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, artista nu a stat deloc pe gânduri.

A spus „Da” pe loc, chiar înainte de a răspândi vestea printre apropiaţii săi. De altfel, cei mai mulţi dintre prietenii şi rudele sale au aflat chiar de la TV că Ami s-a aventurat în jungla din Dominicană.

Vezi și: Cornel Palade, pus în dificultate de condițiile din Republica Dominicană 

Ce e drept, nici contractul nu-i permitea să anunţe prea multă lume. Atât de mult şi-a dorit acestă experienţă, încât solista a fost în stare să-şi anuleze mai multe angajamente artistice şi concerte pe care le avea pentru a putea participa.

În timp ce Bia Khalifa o laudă, Lidia Buble o poate invidia

Ami a reuşit să se remarce foarte repede în competiţia de la PRO TV, căci a făcut spectacol încă de la primele probe. La un moment dat, a trebuit să intre cu capul într-un recipient cu apă şi s-a speriat atât de tare că nu va putea controla situaţia, încât a făcut un atac de panică de toată frumuseţea şi a avut nevoie ca medicul emisiunii şi colegii să-i acorde ajutor.

La prima probă, Ami a trebuit să intre într-un bazin cu apă
La prima probă, Ami a trebuit să intre într-un bazin cu apă

Dar totul s-a rezolvat cu bine. Cel puţin în ceea ce priveşte această probă. Căci dacă ne referim la relaţia cu ceilalţi concurenţi, Ami nu stă prea bine... Şi asta pentru că Bia Khalifa a făcut o remarcă la adresa ei ce a trezit scântei.

Ar putea să te intereseze și: Paul Diaconescu, primul concurent care a părăsit jungla din Republica Dominicană 

„Eşti prima cântăreaţă adevărată pe care o avem în toată tabăra!”, i-a spus Bia lui Ami. Ce pare a fi un compliment pentru ea o jigneşte pe Lidia Buble, căci şi ea este solistă. Dar Bia nu a lansat la întâmplare această remarcă.

A făcut un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor şi al colegilor
A făcut un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor şi al colegilor

„În sfârşit a venit un talent adevărat, o cântăreaţă pe bune. M-am plictisit de Lidia, cu singura ei voce plictisitoare şi falsă. Ami arată a artist, Lidia arată a băieţel!”, a mai adăugat Bia. „Când am văzut-o pe Ami, m-am bucurat foarte mult. Mirosea a parfum, mirosea a uman. Noi mirosim a hoit deja... Când am văzut fericirea pe chipul ei, am zis că nu se poate aşa ceva. Aproape că am uitat ce înseamnă să ai un zâmbet adevărat de fericire şi entuziasm”, a mai adăugat Bia.

«Mă gândeam că nu se uită băieţii la mine»

Originară din Baia Mare, Ami va împlini 33 de ani la 28 septembrie. S-a lansat ca artist solo acum zece ani, când a început să colaboreze cu producătorul David Deejay, alături de care a lansat şi primul ei single, „Trumpet Lights”.

Dar cântă de la vârsta de 3 ani, căci părinţii i-au remarcat talentul rapid. A studiat vioara timp de 12 ani şi Canto la Palatul Copiilor din Baia Mare.

A început de mică să participe la festivaluri muzicale naţionale şi internaţionale, iar în clasa a XII-a s-a mutat la Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Muzică, la secţia Compoziţie Jazz–Muzică Uşoară.

Din 2009, a activat în trupa de backing vocals a Paulei Seling, iar în 2011 a participat la prima ediţie a concursului de talente „X-Factor”, de la Antena 1.

Ami se numără printre cele mai apreciate artiste
Ami se numără printre cele mai apreciate artiste

Ami are şi un frate, Andrei, şi el tot muzician. Din cauza înălţimii foarte mici, solista are mereu probleme în găsirea hainelor.

„În general îmi fac ţinute la comandă. Ce îmi cumpăr din magazine trebuie să duc la croitoreasă. Îmi modific totul. Şi încălţămintea o găsesc greu, port 34. De multe ori îmi cumpăr de la copii. În adolescenţă am avut mici complexe din cauza înălţimii, mă gândeam că nu se uită băieţii la mine. Acum spun că este un avantaj să fii mignonă. E din familie asta, pentru că şi părinţii mei sunt mici de înălţime: tata are 1,70, iar mama, 1,65”, a povestit artista pentru Click!

Ami a intrat în concurs alături de Chef Salvo Lo Castro
Ami a intrat în concurs alături de Chef Salvo Lo Castro

Click! spune

După ce săptămâna trecută actorul Paul Diaconescu a strigat primul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, au mai rămas în competiţie Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade. Lor li s-au adăugat Chef Salvo Lo Castro și Ami.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net