Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa: ,,E ea nebună..."

Deși Bia Khalifa a declarat de mai multe ori că a a avut o relație cu Tudor Sișu, acesta neagă totul și spune că modelul Onlyfans îi este prietenă, însă nimic mai mult. Rapper-ul consideră că Bia inventează astfel de lucruri pentru a atrage atenția din partea presei.

Sișu. FOTO Instagram
Sișu. FOTO Instagram

Sișu a mărturisit că diferența de vârstă este mult prea mare pentru a exista o relație amoroasă între ei.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu′ și face ea de nebună așa.

Citește și: Dan Negru, reacție virulentă la conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade: «Nu reprezintă România»

Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea”, a declarat Tudor Sișu pentru cancan.ro.

Bia a avut mereu declarații controversate, care au pus pe toată lumea pe gânduri. În emisiunea  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, deranjată de comentariile lui Cristi Mitrea,  aceasta a spus că are șapte iubiți. Tudor Sișu a dezvăluit că este posibil ca Bia să aibă acest număr de bărbați în viața ei, însă tinerii nu ar trebui să o ia drept model.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama, dar nu împărțășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…

Ea nu e un model pentru tineri neapărat. Ea e o tipă care e impăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație, se inflamează și îi place, că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu”, a mai spus rapper-ul.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa a devenit cunoscută după apariția la emisiunea „iUmor”, unde a prezentat un număr de roast în fața juraților, îmbrăcată în măști de protecție. Aceasta este foarte cunoscută pe OnlyFans, iar în prezent este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net