Dan Pavel, gata să meargă în fața altarului?: „Pare puțin un an de când suntem împreună, dar ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Pavel (45 de ani), sau mai bine zis “Domnul Dan”, așa cum îl cunoaște lumea de la “Survivor România”, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ana Maria Pop, o tânără avocată care îl face fericit. Click! a aflat cât de avansată este relația de amor pe care prezentatorul de la ProTV o trăiește.

Dan Pavel, gata să meargă în fața altarului?

Dan Pavel, aka “Domnul Dan”, este îndrăgostit lulea de partenera lui de viață. Simpaticul moderator de televiziune ne-a dat de înțeles că are planuri serioase cu iubita lui, mai ales că a prezentat-o deja tuturor prietenilor, inclusiv tatălui. Și el a fost dus în casa părintească, de asemenea, de Ana Maria.

„I-am cunoscut părinții Anei, sunt niște oameni minunați, eu îl mai am doar pe tata, a legat o relație foarte bună cu seniorul, fratele meu, sora mea, băiatul meu, ceea ce a fost important pentru mine. Este foarte bine așa...și firea ei, modul în care emană ea bunătatea, asta a plăcut. Locuim împreună, da, acest lucru s-a întâmplat imediat după ce am venit de la Survivor. Nu mai avea rost să stăm separat.”, a spus „Domnul Dan” pentru Click!.

Prezentatorul TV a ținut să sublinieze și faptul că este foarte fericit și împlinit în brațele actualei sale partenere de viață.

„Pentru timpul în care trăim, la scara vieții, pare puțin un an de când suntem împreună, dar pentru noi este bine. Suntem și într-o etapă a vieții noastre în care atât eu, cât și ea nu ne mai mințim unul pe altul.

Eu cred că ne este foarte bine așa cum suntem. Acum, serios, toți vrem să ne prezentăm mai bine și este firesc așa, dorința aceasta spre mai bine, însă este ok să ne asumăm scăderile, micile păcate ale firii, ale caracterului, iar noi le armonizăm foarte bine. Eu așa zic și cred”, a mai spus Dan Pavel, pentru Click!.

“Domnul Dan”, elegant la evenimentele la care participă

Simpaticul moderator de la “Survivor România” este atent la cum se îmbracă, așa că are grijă ca ținutele lui să fie impecabile. De data asta, când ne-am întâlnit, mai că ne-a trimis cu gândul că urmează ca în perioada următoare să se însoare.

„Ținuta pe care o port în seara aceasta, așa mă simțeam și eu, că mă însor, dar nu, nu mă însor! Nu am exercițiul acela de a mă îmbrăca în costum. Chiar și eu am simțit că merg la o nuntă cu ținuta din această seară. Ne este foarte bine așa, nu știu când o să fie nunta, momentan este sezonul de “Survivor”, împărtășesc cu Ana valori comune, printre care și dragostea pentru emisiune și pentru acest format fabulos. Ana o să meargă cu mine  la „Survivor”, pentru că o să fie ziua ei în ianuarie și vreau să fie cu mine acolo, să nu fie singură. După se întoarce, ea este avocat, are treabă aici.”, a conchis, pentru Click!, Dan Pavel.

Citeste si: Zannidache dă de pământ cu mincinoșii: „Nu am principii. Păcălește-i pe ceilalți cu o ținută și te vor crede”

Click! spune

Trebuie spus faptul că Dan Pavel iubește stilul de viață sănătos! Acesta are mai multe titluri la înot, printre care la judo, unde are centura verde, plus că este pasionat și de artele marțiale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net