Raluca Dumitru o desființează pe Elena Marin: „Își urmărea scopul și interesul!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Marin (33 de ani) și Raluca Dumitru (35 de ani) au surprins pe toată lumea cu unele discuții aprinse pe care le-au avut la „Survivor România”, anul trecut. Cele două s-au certat ca la ușa cortului în fața tuturor, dar și a camerelor de filmat. Prezentă recent la un eveniment monden, Raluca nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa fostei asistente de televiziune a lui Mihai Morar.

Raluca Dumitru o desființează pe Elena Marin
Raluca Dumitru o desființează pe Elena Marin

Raluca Dumitru se pare că nu a îngropat securea războiului cu fosta sa colegă de la Antena Stars. Vedeta ne-a spus mărturisit recent că nu are nimic personal cu ea, însă nu a reușit să-și schimbe părerea despre Elena Marin, nici acum după venirea lor din Republica Dominicană.

Eu nu o acuz pe Elena de absolut nimic! Eu mă așteptam de la ea, având în vedere că ne cunoșteam, să fim apropiate în acel concurs, dar nu a fost așa. A încercat să spună anumite lucruri despre mine, la “Survivor”, și de acolo practic s-a rupt totul. Adică stăm pe plajă, vorbim, ne povestim amintiri pentru că noi două lucram în același trust și ne cunoșteam și tu după spui lucruri despre mine, după ce am stat două ore și am râs, și am povestit?

Nu știu dacă era o persoană duplicitară sau dacă avea dublă personalitate, habar nu am. Cred că își urmărea scopul și interesul. Și-a dorit din tot sufletul să câștige, asta nu este un lucru rău să îți dorești. Din moment ce vii într-o competiție, îți dorești, că de asta te duci acolo.

Și eu poate mi-am dorit... știi cum este? Trebuie să îți vezi unde îți este locul și să vezi ce șanse ai. Eu am spus de când am ajuns acolo că singurul care are șanse să câștige acea competiție este Zanni, iar când a auzit asta și-a dat ochii peste cap”, a declarat Raluca Dumitru pentru Click!

Raluca Dumitru: “Nu știu ce face Elena Marin!”

Bruneta ne-a mai mărturisit că nu a mai ținut legătura deloc cu Elena Marin după competiție:

„Nu știu ce mai face Elena Marin, să îmi spuneți voi că habar nu am. Ce mai face, ați mai vorbit cu ea? Eu dacă mă întâlnesc cu ea, vorbesc, eu una nu am avut absolut nimic nici la “Survivor” cu ea, nici acum nu am nimic cu dânsa. Nu sunt genul să caut o persoană. Mie nu îmi place să caut pe cineva”.

Vezi si: Raluca Dumitru de la Survivor este «șefă la bani»! Îi dă bani iubitului să achite nota de plată

Scandal la “Survivor România”

Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat ca la ușa cortului, în 2021, în cadrul concursului sportiv din Republica Dominicană.

„Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena”, a spus Raluca Dumitru, conform imaginilor difuzate de Kanal D.

În replică, Elena Marin îi spunea într-un mod ironic: „Ooo, serios?! Asta e o amenințare! (…) Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net