Ce salarii aveau Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru la Antena Stars


    Răzvan şi Raluca nu mai fac parte din echipa Star MatinalFoto: arhivă personală
Răzvan şi Raluca nu mai fac parte din echipa Star MatinalFoto: arhivă personală

Toamna vine cu schimbări mari la toate posturile tv. Mai marii trusturilor au renunţat la unele vedete care aveau salarii colosale, dar şi la prezentatori care nu erau prea bine plătiţi. În această a doua categorie intră Răzvan Botezatu, gazda Star Matinal, şi asistenta tv Raluca Dumitru. Bruneta îşi dorea de mai mult timp să renunţe la job, având în vedere că salariul ei era foarte mic, iar decizia şefilor nu a fost deloc o surpriză pentru ea.

Echipa Star Matinal de la Antena Stars s-a schimbat aproape în totalitate. Din vechea gaşcă, singura care a reuşit să reziste restructurărilor este Natalia Mateuţ. Şatenei i-a fost adus imediat un nou coleg de prezentare. La o zi de când Răzvan şi Raluca şi-au anunţat plecarea, postul a dat un comunicat oficial prin care l-a anunţat pe Mircea Eremia ca fiind cel care îi va lua locul lui Botezatu. Noul prezentator are doar 21 de ani, este cântăreț și este nimeni altul decât fratele solistei Alina Eremia. Postul lăsat liber de Raluca Dumitru va fi ocupat şi el de o mai veche colaboratoare a postului. Este vorba despre Zizika. Blonda s-a mai aflat în această ipostază vara trecută, dar la Star Matinal de weekend. Atât Răzvan Botezatu, cât şi Raluca Dumitru şi-au anunţat plecarea de la postul din Băneasa pe conturile lor de socializare, unde le-au urat succes noilor colegi ce vor prelua emisiunea. Surse din interiorul postului vorbesc în fapt despre o restructurare, şi nu o demisie aşa cum au lăsat cei doi să se înţeleagă. Se pare că pretenţiile lor salariale nu au fost prea bine primite de şefi, care i-au pus pe liber. "Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri", au povestit aceleaşi surse pentru Click!  

Noul sezon Star Matinal va începe luni, 3 septembrie, în noua formulă.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png