Raluca Dumitru de la Survivor este «șefă la bani»! Îi dă bani iubitului să achite nota de plată

Ultima actualizare:

 Raluca Dumitru, fostă concurentă Survivor, a fost surprinsă pe plaja din Mamaia alături de iubitul ei, care, surpriză, i-a cerut bani pentru a achita șezlongurile. Bruneta s-a conformat imediat și a scos din geantă suma necesară. 

cub raluca dumitru png

Raluca Dumitru, fosta concurentă de la Survivor, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se răsfață în vacanță alături de iubitul ei, pe o plajă însorită din «stațiunea bogaților», Mamaia. Frumoasa brunetă și-a etalat silueta de sirenă, într-un costum de baie minuscul bleu, care abia îi acoperea formele voluptoase.

Citește și: SURVIVOR 2021 Raluca Dumitru, eliminată după ce a fost nominalizată de Elena Marin: "Mă consider o persoană norocoasă"

Vedeta se relaxa pe un șezlong și își verifica telefonul, precum o adevărată divă a plajei, când, ce să vezi, liniștea ei a fost întreruptă chiar de iubit, care i-a cerut bani pentru a achita șezlongurile pe care le închiriaseră. 

Nu rata nici: SURVIVOR 2021 Elena Marin, mesaj acid pentru Raluca Dumitru: "Interesul poartă fesul”. Ce a spus despre Zanni

Raluca nu a ripostat câtuși de puțin, ci a scos banii din geantă și i-a întins partenerului ei câteva bancnote, iar acesta s-a dus cumințel și a achitat nota de plată...din banii iubitei. 

Raluca Dumitru, dezvăluiri după experiența Survivor: «Nu știam ce pe care drum s-o iau»

Raluca Dumitru s-a făcut remarcată în cadrul show-ului de supraviețuire Survivor, în ediția din 2021, când a făcut parte din echipa Faimoșilor. Raluca fusese prezentatoare TV la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, însă a ales să plece din trust în 2018, din motive financiare. 

La show-ul Survivor, Raluca a agitat spiritele datorită aspectului ei extrem de sexy, însă pe traseu a întâmpinat probleme, astfel că a fost nominalizată pentru eliminare de colega ei, Elena Marin. Raluca a părăsit competiția după două luni, însă bruneta a declarat la acel moment că este recunoscătoare pentru experiența trăită. 

Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a spus Raluca Dumitru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg