SURVIVOR 2021 Raluca Dumitru, eliminată după ce a fost nominalizată de Elena Marin: "Mă consider o persoană norocoasă"


    Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor Româniafoto: Kanal D
Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor Româniafoto: Kanal D

Faimoșii au rămas fără un om în ediția Survivor România difuzată duminică seara, la Kanal D. După un schimb de replici mai dur cu cu Elena Marin, Raluca Dumitru a fost nominalizată de aceasta și, pentru că a avut cele mai puține voturi din partea publicului, a părăsit competiția.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare de duminică, s-au bucurat de mesaje video de la prieteni, s-au încărcat de energie pozitivă, însă seara s-a încheiat în dezavantajul lor. Au pierdut un coechipier după ce Elena Marin, care a ieșit favorita publicului, a nominalizat-o pe Raluca Dumitru. Deși fetele au avut niște clinciuri din cauza traseului, Elena spune că nu acestea au contat în alegerea ei, ci performanțele sportive mai slabe ale Ralucăi.

„E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social. Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seara am s-o nominalizez pe Raluca”, a spus Elena Marin.

În cursa pentru eliminare se mai aflau Ștefan Ciuculescu de la Faimoși și Marius Crăciun și Andrei Dascălu, din echipa Războinicilor, dar decizia publicului a fost ca Raluca să plece acasă. Ea a intrat în concurs în data de 8 aprilie.


    Raluca Dumitrufoto: Instagram
Raluca Dumitrufoto: Instagram

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a spus Raluca Dumitru.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cine e Raluca Dumitru, cea mai nouă concurentă de la Faimoși. Ce salariu avea ca asistentă TV

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg