Zanni o desființează pe Elena Marin: „Să nu dezgropăm morții. Nu au murit fără motiv”

Ultima actualizare:

A trecut un an de când Zannidache și Elena Marin au participat la „Survivor” România! Însă, iată că timpul nu a reușit să îl ajute pe tânărul câștigător al competiției sportive să dea uitării tot ce a fost între ei doi în Republica Dominicană! Zanni a declarat reporterilor Click! faptul că, nici acum, nu poate îngropa securea războiului. 

Zannidache nu a îngropat securea războiului cu Elena Marin
Zannidache nu a îngropat securea războiului cu Elena Marin

Zannidache nu renunță la conflictul dintre el și Elena Marin! În cadrul competiției sportive tânărul i-a adus acuzații grave vedetei. Acesta o acuza de falsitate, dar și de faptul că și-ar fi dorit să își găsească în cadrul competiției un nou partener de viață.

Eu știu clar, nu îmi place de Elena deloc, o văd cea mai falsă. Mi-a spus că o marginalizează toată lumea, i-am spus că eu nu o plac deloc. Eu știu clar, nu îmi place de Elena deloc, o văd cea mai falsă. După o discutie cu cineva a venit la mine convinsă că eu i-am furat mâncarea. Eram la foc, nu am mai dormit de nervi, și am simtit să o jignesc și eu înapoi și m-am abtinut. A îndrăznit să îmi spună «căministule». Dacă mă faci căminist, eu îmi asum că am stat la cămin și îți demonstrez eu”, spunea Zannidache, în Consiliul de nominalizare de la Survivor România de anul trecut.

Zannidache nu vrea să audă de Elena Marin 

Timpul a trecut, iar câștigătorul competiției sportive din Republica Dominicană ne-a declarat recent, în exclusivitate, că nu își dorește o prietenie cu „rivala” sa, Elena Marin: Nu numesc dușmănie ce am eu pentru ea! Nu mi-am schimbat părerea deloc despre Elena Marin, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci. Plus că ce am trăit acolo nu se schimbă pentru că am trăit pe bune! Sunt oameni pe care i-am dat de gol și se feresc acum de mine pentru că știu ce putere am. Sunt oameni cărora le este frică de mine. Eu nu i-am învins cu dușmănie, eu i-am învins cu o privire sinceră și devastatoare. Nu vreau să vorbesc despre Elena Marin. În prezent, o văd la fel, așa cum am descris-o în cele șapte luni. Nu dezgropăm morții pentru că nu au murit fără motiv”.

Citeste si: Elena Marin îi dă în vileag pe Zanni și Sebi Chitoșcă

EXCLUSIV Zanni, interviu «periculos» de sincer. Ce spune despre foștii colegi de la Survivor, bani și carieră: «Nu cred în nimic, nu îmi doresc nimic»

Elena Marin, atac la adresa lui Zanni 

Fosta concurentă nu s-a lăsat nici ea mai prejos, iar după terminarea competiției sportive aceasta îi aducea acuzații grave rivalului său, în cadrul unei emisiuni online: „Zanni are o inteligență distructivă, o folosește în mod negativ. Nu am încercat să îi caut scuze, el a jucat după cum și-a dorit. A știut cum să manipuleze astfel încât să îi fie lui bine. Îmi amintesc că el nu gătea când era cu Ana și când eram acolo toți. În mod normal nu se implica foarte tare. Sebi a gătit de foarte multe ori pentru el. Lui îi plăcea să stea un pic în spate, iar oamenii să facă lucrurile pentru el”.

Vezi si: Zanni, despre primejdia la care sunt supuși copiii: „Este infectă”

Zannidache a devenit cunoscut în urma participării la o serie de concursuri TV

Zanni se pare că iubeste televiziunea! Acesta a fost implicat până acum în mai multe concursuri de televiziune printre care „Survivor” și „Splash vedete la apă” pe care a reușit să le câștige.

Zanni își caută iubită 

În ciuda tuturor eșecurilor pe care le-a avut pe plan amoros, Zanni ne-a declarat că încă mai speră să își găsească sufletul pereche: „Nu am iubită. Sunt disponibil! Sunt deschis, aștept mesaje și propuneri. Iubita mea trebuie să fie frumoasă, trebuie să fie femeie, cu capul pe umeri, o femeie care să fie ancorată în realitate nu ce văd eu în ultima perioadă. Iubita mea nu trebuie să fie pe figuri...trebuie să fie cum trebuie să fie un om normal! Să fie o femeie simplă, dar vreau ca atunci când mergem undeva să fie și o femeie prezentabilă. Nu trebuie să fie în casă la cratiță! Să aibă puțin din toate”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net