SURVIVOR 2021 Cum arăta Zannidache în adolescență, când nu avea tatuaje și freză rebelă. A lucrat ca frizer și ca pizzar


    Zanni, printre cei mai buni concurenți de la SurvivorFoto: Arhivă personală
Zanni, printre cei mai buni concurenți de la SurvivorFoto: Arhivă personală

Chiar dacă are doar 24 de ani, Edmond Hubert Zanidache, ”faimosul” de la Survivor, are o bogată experiență de viață. Puțini știu că, în adolescență, făcea tatuaje sau piercinguri, ba chiar a lucrat și la pizzerie.

Faimosul Zannidache are o poveste de viață impresionantă, acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.


    Zanni, înainte de a fi celebruFoto: arhivă personală / colaj Click!
Zanni, înainte de a fi celebruFoto: arhivă personală / colaj Click!

Survivor 2021. Zannidache: "Am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie"

„Am copilărit până la șase ani într-un orfelinat. Zilele treceau fără să facem nimic, dar eu avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate: am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou", a povestit Zanni.


    Zanna fără tatuajeFoto: arhivă personală
Zanna fără tatuajeFoto: arhivă personală

Tânărul nu este nici pe departe așa de „fioros” precum pare, cu cele 100 de tatuaje de pe corp. Ba dimpotrivă, este un tip foarte săritor. "E un tip de milioane, care îi ajută pe copii fără posibilități", ne-au spus surse din apropierea solistului nonconformist.

Zanni are peste 100 de tatuaje

Corpul lui Zannidache este împânzit cu peste 100 de tatuaje, fiecare dintre ele avându-și o poveste și reprezentând, poate, un moment din trecutul său, dar și un mesaj pentru viitor. Și-a adunat trăirile în tatuaje, iar  povestea de viață și sentimentele acumulate în cei 24 de ani de viață și le spune prin tatuaje.„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment - frustrare, revoltă... Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Zannidache, protejatul lui Alex Velea, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite". A plâns în brațe la Florin Dumitrescu

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Survivor România 2021. Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 kg și ce sacrificii a făcut pentru show: "Sunt obișnuită cu foamea și cu lipsurile"

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png