Zannidache aruncă bomba! Adevărul despre relația cu Alex Velea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prezent joi seară la evenimentul Revistei Elle, Zannidache a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Alex Velea! Asta după ce gurile rele spuneau, în urmă cu un an, că s-au certat! Ei bine, iată că tânărul le-a mărturisit reporterilor de la Click!.ro că se înțelege de minune cu artistul, în ciuda speculațiilor răutăcioșilor.

Alex Velea este una dintre persoanele care a avut încredere în Zannidache așa că a încercat să îl susțină din multe puncte de vedere în ceea ce privește ascensiunea sa profesională! Însă, cei din jur au început să vorbească, în urmă cu un an, că relația de prietenie dintre ei este pe butuci din cauza unor certuri.

Citește și: Schimbă televiziunile și proiectele ca pe șosete, ca să se poată întreține! Zanni "sare în cap", la «Splash! Vedete la apă»

În urma acestor speculații, Zannidache le dă peste nas răutăcioșilor:

“Sunt foarte apropiat de Alex Velea, normal! Relația dintre mine și Alex Velea este una foarte bună. Încă ne cunoaștem să zic așa, pentru că atât eu cât și el suntem două persoane complexe încât îl surprind și eu pentru că particip și câștig toate competițiile pe care le întâlnesc”, a mărturisit Zanni pentru Click!

Nu rata nici: EXCLUSIV Zanni, interviu «periculos» de sincer. Ce spune despre foștii colegi de la Survivor, bani și carieră: «Nu cred în nimic, nu îmi doresc nimic»

Declarațiile lui Alex Velea despre Zanni: «A trecut printr-o perioadă mai neagră»

De reamintit este și faptul că în urmă cu un an, Alex Velea posta și el un mesaj pe TikTok în care dorea să clarifice lucrurile dintre ei doi:

“Salutare, tuturor. De curând au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea fac acest video, pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el, am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă, așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri.

Interesant și: Zanni, mărturisiri dureroase despre copilăria la orfelinat: «Nu am știut când este ziua mea și că există mamă sau tată»

Nu m-a trădat, așa cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple, nu a fost deloc așa. Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o să o fac prea curând pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut exact așa cum am promis. Mai mult de atât, am reînceput treaba în studio, de la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă”, a menționat Alex Velea. 

Zannidache, prezent la evenimente mondene

Îmbrăcat în stilul său caracteristic, Zannidache nu spune “nu” atunci când este vorba despre participarea sa la evenimentele cu ștaif din Capitală. Ba mai mult, dă de pământ cu vedetele care încearcă să afișeze o imagine falsă în public.

Am fost la un podcast și mi-a spus cineva «Zani vii și tu acolo!»  Mi s-a zis să mă îmbrac extravagant, dar văd că toată lumea este îmbrăcată elegant. Nu îmi descriu ținuta pentru că prea multă lume face asta și nu cred că ar conta. La mine nu contează cum te îmbraci dar pentru alții da! La mine haina nu spune nimic despre mine la alții spune pentru că sunt lipsiți de valoare și mesaje și de aia se îmbracă pompos și vorbesc despre sume mari de bani. Trăim într-o societate superficială. Sunt persoane care se îmbracă foarte pompos dar când deschid gura sunt zero. Nu ai cum să îi judeci, îi înțeleg”, a conchis pentru Click.ro, Zannidache.

Zannidache, cunoscut în urma unor concursuri TV

Zanni se pare că iubeste televiziunea! Acesta a fost implicat până acum în mai multe concursuri de televiziune printre care “Survivor” și “Splash vedete la apă” pe care a reușit să le câștige.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net