Schimbă televiziunile și proiectele ca pe șosete, ca să se poată întreține! Zanni "sare în cap", la «Splash! Vedete la apă»

Ultima actualizare:

Devenit celebru după ce s-a alăturat găștii lui Alex Velea de la Golden Boy Society, Edmond Zannidache (24 de ani) s-a îndrăgostit de televiziune, mai ales că a descoperit ce ușor se pot face bani și cât de mult se poate câștiga din aparițiile în diverse show-uri.

Zanni revine la Antena 1
Zanni revine la Antena 1

Astfel că, după ce a participat la concursul culinar „Chefi la cuțite”, apoi la cel de comedie, „iUmor” (ambele de la Antena 1), s-a implicat în proiectul „Survivor”, de la Kanal D, pe care l-a și câștigat, în vara anului trecut.

Foto: Arhiva personală

Citește și: Zanni, despre primejdia la care sunt supuși copiii: „Este infectă”

Apoi, când acest reality-show s-a mutat la PRO TV, el a fost din nou cooptat, dar în calitate de prezentator al unei rubrici speciale, intitulate „Survivor - Extrashow”, care a fost difuzată pe platforma Voyo.

„Am crescut orfan și sărac”

Foto: Arhiva personală

Află și: Alex Velea, dezvăluiri despre boala gravă de care suferă Zanni de la Survivor România

A schimbat în câteva luni câteva posturi tv care sunt în mare concurență, dar asta nu l-a împiedicat să facă încă o schimbare. Așa că, după ce a finalizat noul „Survivor” în calitate de prezentator din culisele emisiunii de la PRO TV, Zanni s-a întors la Antena I, unde va participa la show-ul estival cu sărituri de la mare înălțime în piscină: „Splash! Vedete la apă”.

Te-ar putea interesa și: Zanni de la Survivor, cel mai sincer „roast” pe scena iUmor. Pe cine a atacat în numărul lui

Ca să-și anunțe fanii despre noua sa colaborare profesională, artistul a realizat un filmuleț de la bazinul de înot din Bacău. „Mai învățăm să facem și câte o săritură. Și mai plătesc rata la casă”, a explicat cântărețul, plin de umor.

A făcut furori la „iUmor”

Se pare că aceasta este una dintre glumele sale preferate, căci și atunci când a participat la „iUmor” a făcut o poantă asemănătoare: „Și eu mă întreb ce caut aici, dar, vezi, când ai nevoie de bani vii oriunde. Eu sunt de profesie trapper de meserie concurent în reality show-uri. Am crescut orfan și sărac. Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune, că să ajung la sufletul publicului”.

Iată și: Connect-R şi Alex Velea se bat în trupe de «adoptaţi». Cine sunt soliştii pe care îi ajută să-şi facă un nume în muzică

Trebuie să amintim că figura făcută la „iUmor” i-a fost extrem de benefică în carieră, ridicând-i notorietatea, mai ales după ce juratul Mihai Bendeac l-a catalogat „cel mai sincer” dintre participanții de până acum.

Deși a recunoscut că a avut foarte mari emoții atunci, Zanni a reușit să facă un roast foarte bun pe seama lui Bendeac: „Noi doi semănăm destul de mult. Încercăm să supraviețuim fără să facem nimic. Mă rog, parcă tu supraviețuiești mai bine. Am auzit că donezi bani pentru oameni cu probleme. Am tot trecut pe la bancă și am întrebat dacă a intrat ceva de la Bendeac”.

Și-a cumpărat apartament din banii de la „Survivor”

Citește și: Ana Porgras, despre mesajul care l-a înfuriat pe Zanni: «Era de la o persoană, e intimitatea mea»

Zanni chiar a devenit foarte pasionat de televiziune, așa că are vorbe frumoase despre toate proiectele tv la care a participat. I-a plăcut foarte mult și la „Chefi la cuțite”: „M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebați de ce. De foame! Mai primești un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat și ziua de azi și uite așa mi-am luat și primul apartament”, a zis Zanni. „Mamă, glumă asta mi-e frică să o fac”, a mai replicat el.

Vezi și: Cum arăta Zannidache în adolescență, când nu avea tatuaje și freză rebelă. A lucrat ca frizer și ca pizzar

Pentru a-și cumpăra această casă mult visată, în septembrie anul trecut, cântărețul a folosit mai ales banii din premiul bținut după ce a câștigat ediția „Survivor” realizată de Kanal D: 50.000 de euro. Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a spus Zanni la acea vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net