Ea este Inera, superba razboinică de la Survivor 2023. Poveste impresionantă de viață

Survivor 2023 este gata de start, în emisiunea lui Cătălin Măruță fiind și joi, 27 octombrie, prezentați în detaliu noi posibili concurenți. Printre ei și Inera, pe numele ei întreg Alexandra Bud, o superbă războinică, gata să înceapă spectacolul.

Fratele ei este supraviețuitor al catastrofei din Colectiv

Inera este originară din Negrești-Oaș, Satu Mare, și se luptă pentru a intra în rândul Războinicilor care vor concura la Survivor 2023. 

Momentan, Inera nu este în cărți pentru următoarea ediție a Survivor, participarea acesteia la show-ul din Republica Dominicană fiind determinată de votul publicului, după cum a specificat și Cătălin Măruță. În interviul de prezentare, Inera a povestit despre fratele ei, Andrei, despre care a spus că este „cel mai bun matematician din lume”, acesta fiind, momentan, la Berlin, pentru finalizarea studiilor doctorale.

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"? Cristi Mitrea, nemulțumit!

El m-a inspirat să am încredere în mine. El a demonstrat atât de multe și, cumva, el mi-a insuflat chestia asta că nimic nu este imposibil. Spuneam eu, la început, în prima zi, că am două devize. Prima, că nimic nu este imposibil, pe care am dobândit-o de la el, și a doua că în oricare situație aș fi, trebuie să fiu cea mai bună versiune a mea. Și asta o am de la părinții mei, ei fiind profersori de sport și antrenori, în același timp, când sunt meciuri între școli. Ei știu că atunci când ești pe teren trebuie să dai tot ce ai mai bun din tine”, a povestit frumoasa Inera, în timp ce Cătălin Măruță încerca să stabilească o legătură prin video-telefon cu părinții potențialei concurente, la emisiunea de joi, 27 octombrie.

Mai mult decât atât, Cătălin Măruță și Inera au povestit un detaliu sensibil din viața lui Andrei. Tânărul matematician este unul dintre supraviețuitorii catastrofei din clubul Colectiv, din București, la 30 octombrie 2015.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net