Iată în ce a investit Zanni 100.000 de euro!: «S-a întâmplat atât de repede»

S-a terminat viaţa grea pentru Zanni! Artistul de 25 de ani şi-a schimbat total viaţa de când a câştigat competiţia „Survivor” şi a început să participe la fel de fel de show-uri tv. Pe numele său real Edmond Hubert Zanidache, solistul a reuşit în doar câteva luni să strângă mai bine de 100.000 de euro şi a avut inspiraţia să investească banii imediat, într-un apartament şi, mai nou, şi-a luat şi o vilă, şi o maşină.

Iată în ce a investit Zanni 100.000 de euro!: «S-a întâmplat tot atât de repede»
Iată în ce a investit Zanni 100.000 de euro!: «S-a întâmplat tot atât de repede»

Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină. Va mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a scris solistul pe una dintre paginile sale de pe reţelele sociale.

Citește și: Zanni o desființează pe Elena Marin: „Să nu dezgropăm morții. Nu au murit fără motiv”

Vila este fără etaj, dar este impresionantă, mai ales că e nouă şi are şi mansardă. De asemenea, artistul şi-a achiziţionat şi o maşină de teren, marca Toyota. Poate reuşita sa nu pare spectaculoasă pentru mulţi, însă Zanni a avut o copilărie foarte încercată, aşa că se explică explozia sa de bucurie.

Nu rata nici: Zannidache își caută iubită: «Sunt disponibil! Sunt deschis, aștept mesaje și propuneri!»

Am copilărit, am supravieţuit până la 6 ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta şi pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarbă, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a povestit artistul.

Află și: Zannidache aruncă bomba! Adevărul despre relația cu Alex Velea

Alex Velea l-a ajutat pe Zanni să-și împlinească destinul

Viaţa sa a început să se schimbe după ce a ajuns în echipa lui Alex Velea, cu care a colaborat o vreme. Apoi a început să apară în diverse emisiuni tv, prima fiind show-ul culinar „Chefi la cuţite” de la Antena 1.

M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebaţi de ce. De foame. Mai primeşti un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat şi ziua de azi şi uite aşa mi-am luat şi primul apartament”, a zis Zanni.

Marele succes pentru Zanni a fost însă anul trecut, când a câştigat reality-show-ul „Survivor” şi premiul de 225.000 de lei (45.000 de euro, n.r.), dar şi un contract cu PRO TV, unde a prezentat o emisiune de culisele de la „Survivor”.

Zanni i-a făcut roast lui Bendeac la iUmor

Apoi, Zanni a urcat pe scena de la „iUmor” (Antena 1), unde a realizat un moment comic pe care Mihai Bendeac l-a catalogat drept fiind „cel mai sincer”.

Sunt de profesie trapper, de meserie concurent în reality-show-uri”, a zis Zanni, glumind. „Am crescut orfan şi sărac. Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune că să ajung la sufletul publicului”, a mai spus el.

Apoi s-a luat de Bendeac: „Noi doi semănăm destul de mult. Încercăm să supravieţuim fără să facem nimic. Mă rog, parcă tu supravieţuieşti mai bine. Am auzit că donezi bani pentru oameni cu probleme. Am tot trecut pe la bancă şi am întrebat dacă a intrat ceva de la Bendeac”.

Câți bani a câștigat Zanni din participarea la «Splash! Vedete la apă»

Şi anul acesta Zanni a fost foarte ocupat cu filmările, căci a participat la „Splash! Vedete la apă”, tot pentru Antena 1 şi a câştigat şi premii în valoare de 13.500 de lei (2.700 de euro, n.r.).

Nu a fost un câştig atât de mare, dar a fost important, căci artistul ştie să valorifice orice ban. În plus, acum o săptămână, Zanni a mai câştigat o sumă frumuşică, după ce s-a bătut cu Gheboasă, într-o luptă în ringul MMA.

Astfel, muncind foarte mult, solistul a reuşit să-şi îndeplinească visul prin forţe proprii, fără ajutor din partea cuiva.

Să nu uităm că are şi concerte cu gaşca de la Golden Boy ­Society, aşa că are de luat bani şi din drepturile de autor ce-i revind ca urmare a difuzării pieselor sale la radio şi la tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net