«Kamara, te aşteptăm, la sfârşit, cu premiul de 100.000 de euro»

#Survivor România

Kamara a intrat în show-ul Survivor România şi pare foarte hotărât să câştige premiul de 100.000 de euro pentru fiul lui, Leon. Odată cu plecarea lui  în Republica Dominicană au început să apară noutăţi despre viaţa solistului din trupa Alb Negru. Îi duce cineva dorul, în afară de băieţelul de 8 ani? 

Kamara a intrat la Survivor  ca să câștige premiul  pentru fiul Leon
Kamara a intrat la Survivor ca să câștige premiul pentru fiul Leon

Luptă pentru supravieţuire, accidentări, momente tensionate pentru cele două triburi de Faimoşi şi Războinici. Concurenţi noi s-au alăturat, alţii au plecat acasă. Printre cei noi se numără şi Kamara (46 de ani), aşa cum Click! v-a anunţat, în exclusivitate, încă de săptămâna trecută.

Poate fi interesant și: Motivul real pentru care Maria Constantin a fost dată afară de la „Survivor” la pachet cu Gheboasă!

Solistul are un obiectiv precis: să-şi ajute fiul bolnav! Acum, după plecarea sa în Dominicană, Click! a stat de vorbă cu colega de scenă şi de proiecte a solistului, Gabriella Nastas. Cei doi apar tot mai des împreună, dar nimeni nu ştie dacă îi leagă doar muzica sau mai mult decât atât.

Gabriella Nastas  se ocupă de  conturile  sociale ale  solistului
Gabriella Nastas se ocupă de conturile sociale ale solistului

Superba solistă din Moldova, care şi-a luat cetăţenia română, este cea care îi administrează conturile de socializare ale lui Kamara cât acesta este plecat în Dominicană.

„Kamara, înainte să plece la «Survivor», mi-a încredinţat toate conturile de socializare. Într-adevăr, voi avea grijă de tot ceea ce înseamnă Instagram, Facebook, TikTok, de poze/video şi tot ce înseamnă monitorizarea activităţii lui din cadrul «Survivor»”, ne-a precizat Gabriella.

Iar noi am vrut să ştim dacă i-a lăsat şi „inima” odată cu toate conturile. „Eu cred că fiecare e cu inima lui. Că avem nevoie de ea!”, spune, cu diplomaţie, tânăra de 28 de ani, deşi ultimii doi ani şi i-a petrecut mai mult cu Kamara şi proiectele lor.

Cei doi au prezentat o emisiune împreună şi au lucrat la un film. Iar de multe ori, Gabriella îl ajută pe Kamara cu Leon. 

Kamara este dedicat trup  și suflet fiului său, Leon
Kamara este dedicat trup și suflet fiului său, Leon

Leon a rămas în grija mamei

Din show-ul ”Survivor România”: Motivul uimitor pentru care Edan nu a vrut să-și lase mama la Survivor România: „Vica a plecat cu inima sfâșiată de durere”

„Cu Leon am o relaţie specială, suntem prieteni foarte buni. Nu ştiu dacă o să mă pot vedea cu el atât de des pentru că, cel puţin pe perioada competiţiei, Leon se află la mămica lui.

Am fost să-l văd zilele trecute şi, oricum, vorbim, zilnic, pe Whatsapp. El mă sună şi avem o relaţie de prietenie foarte frumoasă. De Kamara, bineînţeles, îmi este dor, pentru că este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor.

Noi, prietenii, oricât de dor ne-ar fi de el - dorul acesta îl vom închide într-o cutiuţă!- îl aşteptăm acasă la sfârşit, cu premiul cel mare. Şi până atunci, îl susţinem din faţa televizorului cu tot ce putem. Preferăm ca energia aceasta transformată a dorului să i-o trimitem lui, ca putere.

Mi-ar fi plăcut şi mie să merg, cu siguranţă, şi sunt convinsă că şansa mea urmează. Cumva, privind la TV o persoană pe care o cunosc atât de bine, cu siguranţă  o să îmi dau mai bine seama ce înseamnă acest «Survivor».

Pentru că, întotdeauna, din faţa televizorului, când priveşti nişte oameni pe care nu îi cunoşti, e altceva. Dar, când priveşti pe cineva pe care îl cunoşti atât de bine, emoţiile pe care le transmite trec dincolo de «sticlă».

Doamne Ajută să nu se întâmple nimic rău, să fie totul bine! Depinde şi de felul în care vor fi ei pregătiţi. Până la urmă, lipsa hranei, lipsa somnului, sunt nişte elemente destul de importante care pot dăuna organismului. Dar am încredere în Kamara pentru că este un sportiv bun. Şi, atunci, o să facă faţă cu brio”, ne-a mai spus ea.

Gabriella și Kamara,  la o emisiune tv
Gabriella și Kamara, la o emisiune tv

Gabriella ne-a explicat şi cum se cunoaşte atât de bine cu Kamara şi ce proiecte i-au legat: „Cu Kama am prezentat Matinalul, la Realitatea Sportivă, anul trecut. A fost o experienţă minunată, atâta doar că trezitul de la ora 5, dimineaţa, a fost cel mai mare chin pe care aş fi putut să îl am!

Mi-am adus aminte de anii de studenţie. Am jucat şi într-un film împreună. Am filmat, în primăvară, un scurtmetraj, care sperăm să apară cât de repede posibil. Se lucrează la montaj. Regia îi aparţine lui Kamara. A fost, de asemenea, o experienţă minunată! Am avut un rol foarte tare.

Am jucat o femeie milionară, cu o poveste de viaţă cutremurătoare. E un vis pe care aş putea să spun că l-am îndeplinit, pentru că îmi doream, de mică, să joc într-un film. Noi suntem semnaţi, cumva, la aceeaşi casă de discuri. Avem acelaşi manager”.

De interes: Maria Constantin, despre igiena de la "Survivor": „Ne făceam nevoile în junglă! Nu am avut nici periuță de dinți!”

Seară cu evenimente-şoc la «Survivor România»

Un început de săptămână încărcat de emoţie, de veşti neaşteptate şi de răsturnări de situaţie. După ce duminică seară, Kamara şi Alexandra Ciomag s-au alăturat competiţiei, a avut loc un joc tribal încheiat cu trei concurenţi reveniţi în echipe şi cu un consiliu şocant, Alexandra a fost nevoită să facă o alegere.

Daria Chiper
Daria Chiper

Iată și: Daria Chiper, eliminată de la Survivor România! A pierdut în fața Alexandrei Ciomag

Fără să stea pe gânduri prea multă vreme, fotomodelul a ales-o pe Daria să îi fie aproape în Exil şi să îi devină oponentă într-un joc încărcat de miza puternică: cea care pierde pleacă direct acasă. Daria Chiper a devenit astfel prima Războinică eliminată şi va lua drumul spre ţară, în timp ce Alexandra a devenit membră a tribului.

Citește și: Survivor România, ținta unor acuzații dure: „Să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”

image

Seara a continuat cu un joc important: cel pentru provizii. Faimoşii au demonstrat o forţă incredibilă şi au continuat seria victoriilor. Aşa că s-au întors pe insulă cu un coş bogat de orez, ulei şi cartofi, dar şi cu multă energie.

Vezi și: „I-a dat papucii” în direct, dar i-a transmis, acum, un mesaj fabulos. Ce planuri are Mircea Eremia cu Maria Lungu, după ce se întoarce de la Survivor

Singurul care nu s-a putut bucura de victoria obţinută a fost Sebastian Dobrincu, care s-a accidentat şi se află sub supraveghere medicală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net