Maria Constantin, despre igiena de la "Survivor": „Ne făceam nevoile în junglă! Nu am avut nici periuță de dinți!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Maria Constantin a ieșit în lacrimi de la „Survivor România”, după doar prima săptămână de concurs! Cântăreața nu se aștepta să fie trimisă acasă. Imediat ce s-a văzut pe tușă, blonda a dat din casă! Artista a dezvăluit totul despre condițiile precare de igienă de la „Survivor” și despre calvarul pe care sunt nevoiți să-l îndure concurenții!

cub maria constantin png

Maria Constantin a fost eliminiată de la „Survivor România” miercuri seară, după ce publicul a trimis-o acasă, acordându-i cele mai puține voturi. Nici măcar faimoșii nu s-au așteptat ca ea să iasă din concurs. Toată lumea a crezut că acasă va pleca Gheboasă, care s-a rugat de toată lumea, inclusiv de fani, să fie scos din concurs.

Publicul, însă, a decis altceva, și Maria s-a trezit trimisă înapoi în România, deși își dorea să continue în competiție, în ciuda rezultatelor slabe pe care la avut. Gheboasă, nervos, a trântit bandana și a anunțat că pleacă și el acasă la soție!

Maria Constantin: „Ne schimbam în spate! Mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă»”

Cei doi au părăsit consiliul de eliminare și au fost trimiși la hotel să aștepte biletele de avion, însă separat. Nu au mai dat ochii unul cu altul, conform regulamentului concursului, care este foarte strict.

Odată intrată în posesia telefonului mobil, Maria Constantin a făcut, joi seară toată noaptea, dezvăluiri picante din cadrul concursului, într-un live maraton de mai multe ore pe TikTok și Instagram. Vedeta a răspuns la cele mai intime întrebări și a dat aproape totul din casă în ce privește condițiile precare de igienă pe care concurenții le înfruntă odată ajunși la „Survivior”.

„La femei nu le mai vine menstruația! Sunt schimbări hormonale!”

„Ce schimbat?! Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».

Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na...corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit solista de muzică populară.

Maria a dezvăluit și cu ce bagaj a fost lăsată să plece din România

La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta.

Cel mai greu mi-a fost atunci când am coborât de pe barcă în Dominicană. A trebuit să înotăm cam 20 de minute în șir ca să ajungem la mal. A fost horror, noroc că m-a susținut Doc că nu mai ajungeam la mal. Ți se lua respirația. E dificil și pentru un înotător de performanță., a mai spus solista.

Gheboasă a părăsit Survivor  JPG

„Noi toți eram siguri că iese Gheboasă, nu eu! Nu-i port pică lui Iftimoaie”

Maria Constantin a fost propusă de Ionuț Iftimoaie să iasă din concurs, însă cântăreața a declarat că nu-i poartă deloc pică.

Nu sunt supărată pe Iftimoaie, cred că nici el nu a vrut să ies eu. Toata lumea și-a închipuit că eu am destulă susținere, că sunt cunoscută și că voi lua destule voturi ca să mă salvez. Noi toți eram siguri că iese Gheboasă, nu eu! M-am înțeles bine cu toți colegii!

În afară de Vica, m-am înțeles bine cu Ștefi. Este o fată extraordinară, senzațională. M-am înțeles bine și cu Bianca, Sebi, Jorge. Sebi este un băiat foarte matur pentru vârsta pe care o are”, a adăugat solista.

Maria Constantin a fost pusă la colț de fani care i-au explicat că a fost scoasă din concurs datorită performanțelor ei foarte slabe obținute pe traseu. 

„Eu sunt crescută la țară, știu să aprind focul. Tocmai de asta, am vrut să-mi ajut echipa, am aprins focul dintr-o scânteie. E foarte greu. Nu cred că se mai vede urma, dar am făcut o bășică pe deget de cât am dat să aprind focul. Nu m-am accidentat, sunt ok. Asta era teama mea înainte de plecare”, a mai spus ea.

Maria Constantin și Gheboasă au ieșit, miercuri 11 ianuarie, din competiția „Survivor România.”, la primul consiliu de eliminare. Maria a părăsit competiția în urma voturilor publicului, iar Gheboasă a renunțat de bună voie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net