Cea mai mare frică a Mariei Constantin. Concurenta de la "Survivor" este măcinată de gândul acesta

#Survivor România
Ultima actualizare:

Maria Constantin, concurenta de la „Survivor România” din echipa Faimoșilor, trăiește cu un mare regret în suflet. Unicul ei fiu, Codrin, rezultat din mariajul cu Ciprian Tapotă, a crescut departe de ea, la bunicii paterni. Solista spune, însă, că deși trăiește cu dorul băiatului permanent în suflet, nu l-ar aduce niciodată să stea cu ea în Capitală, datorită tentațiilor periculoase de aici.

Maria Constantin, luptă pentru marele premiu de la ”Survivor România”

Maria Constantin, concurenta din echipa Faimoșilor, de la „Survivor România”, a avut o viață personală foarte tumultoasă. Maria are la activ două mariaje, sfârșite deloc bine, iar acum este pe punctul să meargă a treia oară la altar.

Despre concurenta de la „Survivor 2023” s-au scris pagini întregi la divorțul cu scandal de regretatul rugbyst Marcel Toader. De altfel, Marcel Toader a fost și bărbatul care a lansat-o, practic, pe cântăreața din Gorj în show-biz, pe vremea când nimeni nu auzise de ea.

Maria a mai avut, însă, un mariaj înainte să devină celebră, cu Ciprian Tapotă, din care a rămas cu un fiu, Codrin, care îi seamănă și de care este din cale afară de mândră. Este, însă, și marele regret al vieții ei, pentru că Maria a pierdut custodia băiatului, care a rămas să crească la bunici, în Gorj, alături de tatăl lui.

Maria spune, însă, acum că nu ar vrea în ruptul capului să-l aducă pe băiat la București, unde acesta ar da nas în nas cu tentațiile periculoase de aici.

De ce nu vrea să-l aducă la București în ruptul capului?

Băiatul locuiește, în prezent, în comuna Lelești din județul Gorj, la bunicii lui, unde Maria merge să-l viziteze foarte des.

Nu vreau să fie supus la tentațiile din jur, mai bine să stea acolo, la țară, e mai bine pentru el! Aici cine știe cu cine se anturează și dă de cine știe ce probleme. Nu-i o lume asta pentru el. Acolo, la bunici, el are un anturaj al lui, de copii cuminți. Mi-e frică, sincer, să-l aduc la Capitală!

El stă împreună cu bunicii la Târgu Jiu. Are doar 13 ani, e chiar la vârsta aceea ingrată a adolescenței, dar e un băiat foarte bine crescut. Trebuie să recunosc că el a stat cu bunicii și cu tatăl lui mai mult decât cu mine, dar noi doi ne înțelegem foarte bine.”, a mărturisit solista, pentru Click!.

Cum se înțelege fiul Mariei cu viitorul soț Robert Stoica?

Băiatul, în vârstă de 13 ani, a avut mereu o relație bună cu mama lui, dar și cu bărbații care s-au perindat prin viața Mariei. Băiatul s-a înțeles și cu Marcel Toader, și acum îl place și pe Robert Stoica, actual iubit și viitorul soț al Mariei.

E un copil foarte înțelegător, nu a comentat despre bărbații din viața mea niciodată. Și cu Robert se înțelege foarte bine, sunt și mai apropiați de vârstă. El vrea să fie cavaler de onoare la nuntă la mine., ne-a mai dezvăluit solista, înainte să plece în competiția de la "Survivor România", unde a și primit acceptul fiului ei pentru a participa.

Două mariaje eșuate și mai mulți bărbați celebri

Maria Constantin (35 de ani) a avut, până la acest moment, un trecut amoros tumultuos. Blonda are până acum, deja, două mariaje în palmares. Deși ambele s-au terminat prost, solista nu și-pierdut încrederea în dragoste.

Primul ei soț a fost Ciprian Vasile Tapotă, cu care s-a căsătorit în 2017. După doar câțiva ani însă, cei doi au divorțat, dar îl au impreună pe Codrin (13 ani).

Maria Constantin a ajuns persoană publică în urma mariajului cu regretatul Marcel Toader, cu care nu a stat decât doi ani de zile.

Căsnicia lor s-a terminat cu un scandal uriaș, căci Marcel Toader a ieșit și a acuzat-o public la tv pe solistă de infidelitate. Maria nu a mers, ulterior, nici măcar la înmormântarea omului de afaceri și nici nu l-a plâns deloc.

După Marcel Toader, Maria a intrat într-o relație cu fostul fotbalist Dacian Varga, cu care nu a stat decât un an de zile. Cuplul s-a despărțit brusc, fără prea multe comentarii. În urmă cu doi ani însă, Maria l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Robert Stoica, cu care a declarat că se va și mărita anul acesta, după întoarcerea de la „Survivor România”.

Maria Constantin s-a născut în data de 12 martie 1987, la Bălcești, în județul Vâlcea. Blonda are 54 de kilograme și o înălțime de 1,62m. A absolvit cursurile Liceului de Muzică și Arte Plastice Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu, la secția de Flaut, în 2005.

Cântăreața și-a luat, apoi, diploma de licență, în cadrul Facultății de Muzică de la Spiru Haret, la secția de Pedagogie Muzicală.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net