Maria Constantin, ce ți-ai făcut la față? Artista a exagerat cu intervențiile estetice

Ultima actualizare:

Maria Constantin nu putea lipsi de la cel mai în vogă eveniment monden de marți seară, Viva Party, care s-a desfășurat într-o locație fabuloasă. Artista de muzică folclorică avea chipul complet transformat din cauza intervențiilor estetice și părea aproape de nerecunoscut față de cum o știau fanii. 

maria constantin png

Cântăreața, 35 de ani, vrea întotdeauna să arate cât mai bine și nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la anumite retușuri pentru a-și accentua trăsăturile. Totuși, la Viva Party, Maria Constantin și-a făcut apariția pe covorul roșu complet transformată, căci chipul ei arată total diferit față de cum era înainte. 

Vezi și: Secretele Mariei Constantin. De ce s-a operat? «Am căzut psihic după căsnicii!»

Din ce ne putem da seama, este posibil ca Maria Constantin să fi apelat la o intervenție estetică foarte la modă printre divele din România, prin care forma sprâncenelor este modificată. Desigur, din imaginile surprinse de reporterii Click! prezenți la eveniment, probabil artista și-a făcut și alte intervenții în zona feței. Cert este că fața Mariei Constantin pare total transformată. 

Citește și: Maria Constantin e gata să devină mămică iar! Noi detalii despre nunta cu iubitul

Maria Constantin a fost cerută de soție la TV

Maria Constantin a fost recent cerută de soție de către iubitul ei, Robert Stoica, chiar în cadrul emisiunii «Splash! Vedete la apă!». Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de doi ani, iar momentul cererii în căsătorie a fost unul foarte special, deoarece s-a petrecut chiar în timpul show-ului, sub privirile concurenților și ale publicului. 

Nu rata nici: Ce trup de păpușă Barbie are Maria Constantin!

În ceea ce privește imaginea ei pe scenă, Maria Constantin are grijă întotdeauna să arate ca o divă și a declarat în exclusivitate pentru Click! că este perfecționistă din acest punct de vedere.

„Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă. După ce nu o să mai apar pe scenă, probabil nu o să mai fiu atât de exigentă cu mine!

Sunt foarte pretențioasă, perfecționistă și atunci încerc ca totul să fie bine pus la punct! Unui om care se respectă îi place să se îngrijească, cu siguranță cred o să vin cu Robert de mână, la proceduri”, ne-a mai spus Maria Constantin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax