Secretele Mariei Constantin. De ce s-a operat? «Am căzut psihic după căsnicii!»

Ultima actualizare:

La 35 de ani, Maria Constantin a ajuns la forma ei perfectă! Solista a recunoscut că a dat în patima operațiilor estetice, după ce a trecut prin mai multe drame în cele două căsnicii ale sale, ambele ratate! Solista a acuzat căderi de ordin emoțional care au determinat-o să recurgă la medicul estetician, în mai multe rânduri, pentru a se transforma total!

cub maria constantin animat gif

E frumoasă de pică, însă tot a avut nevoie de retușuri estetice! Maria Constantin nu are o problemă în a recunoaște că este adepta intervențiilor estetice.

Practic, în ultimii doi ani, artista a făcut vizite repetate pe la clinicile de înfrumusețare și a reușit să se transforme radical cu ajutorul intervențiilor estetice, în care a investit bani grei.

Și-a pus, mai întâi, silicoane în martie, 2021, chiar de ziua ei, optând pentru implanturi de 800 de mililitri. Artista a ajuns în punctul să se înfometeze cu bună știință, pentru a avea silueta trasă prin inel de acum. Nici fața Mariei Constantin nu a scăpat neoperată. Cântăreața de muzică populară și-a făcut micropigmentare la sprâncene și la buze.

Maria Constantin a explicat cum a ajuns dependentă de operațiile estetice 

 Maria Constantin recunoaște, însă, că toată transformarea de ordin estetic i s-a tras de la problemele pe care le-a avut în cele două căsnicii. Ea pune pe seama dificultăților emoționale dorința de schimbare și de transformare pe care a resimțit-o. 

Citește și: Când face Maria Constantin nunta. Detalii exclusive despre cel de-al treilea mariaj 

Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face!

Au fost mult momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă!

Și, mai ales, dacă acum îmi este super bine, sunt fericită, am toată familia lângă mine, am copilul, îl am pe Robert! Decât sănătoasă îmi mai doresc să fiu, în rest chiar nu-mi mai doresc altceva! Sunt mulțumită așa!”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate, pentru Click!

Dată cu capul de mașină, de primul soț!

Maria Constantin nu a avut deloc o viață prea ușoară, cel puțin din punct de vedere amoros. În 2007,  Maria se căsătorea cu Ciprian Tapotă, și el cântăreţ de muzică populară. Solista a adus pe lume un băiat, Codruț, care are acum 12 ani. Maria și Ciprian au fost timp de șase ani împreună, după care au divorțat, copilul rămânând în grija tatălui. Solista a povestit că a trăit un coșmar cu primul ei soț, care o bătea în mod regulat.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe.

A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină!”, a povestit Maria Constantin, în trecut.

Căsnicia cu Marcel Toader a fost un coșmar

Și a doua ei căsnicie, cea cu omul de afaceri Marcel Toader s-a încheiat tot cu scandal! În 2017, cei doi au divorțat după o căsnicie, care a durat doar doi ani. La vremea respectivă, afaceristul a aruncat vorbe grele la tv, acuzând-o pe solistă că l-ar fi înșelat.

Vezi și: Maria Constantin, dezvăluiri intime la doi ani de la moartea lui Marcel Toader

După moartea afaceristului, Maria Constantin a deschis cutia Pandorei și a dezvăluit că și Marcel Toader a bătut-o și a înșelat-o la rândul lui. Afaceristul s-a stins din viață fulgerător pe 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct suferit la un grătar cu prietenii.

În prezent, Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica, un tânăr cu trei ani mai mic decât ea. Cei doi se vor căsători anul viitor, în luna iulie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net