Maria Constantin, celebrare cu fast alături de iubitul tinerel! Sărutul pasional dintre cei doi

Ultima actualizare:

Maria Constantin, îndrăgita solistă de muzică populară, și iubitul ei au dat o mare petrecere la restaurant pentru a-și celebra ziua de naștere împreună. Solista s-a pozat într-o ipostază extrem de tandră alături de partenerul ei, Robert Stoica. 

Maria Constantin, celebrare cu fast alături de iubitul tinerel!
Maria Constantin, celebrare cu fast alături de iubitul tinerel!

Maria Constantin este în culmea fericirii deoarece planurile ei au decurs fix așa cum a visat și în sfârșit a celebrat ziua de naștere a ei și a iubitului, în cadrul unei petreceri, într-un restaurant, alături de familie și prieteni.

La data de 12 martie, Maria Constantin a împlinit 35 de ani, însă din păcate nu a dorit să celebreze această zi specială, întrucât partenerul, Robert Stoica era plecat. De aceea, artista s-a gândit să organizeze o petrece fastuoasă pe 15 martie, adică de ziua de naștere a partenerului și astfel să se sărbătorească împreună.

Artista a mărturisit în urmă cu puțin timp pentru Click! că la eveniment vor fi invitate mai multe persoane, iar tortul a fost deja comandat, astfel încât petrecerea să semene cu o ,,nuntă mai mică". Zis și făcut, marea celebrare a avut loc fix așa cum a visat Maria Constantin, la un restaurant din Argeș, alături de mulți invitați.

Citește și Maria Constantin petrece ca la nuntă de ziua iubitului tinerel! „Îl sărbătorim și pe tata socru!”

Solista s-a pozat alături de iubitul ei, amândoi elegant îmbrăcați, sărutându-se precum doi îndrăgostiți ce au de gând să-și petreacă restul vieții împreună. Maria Constantin a purtat o rochie în nuanță galben auriu, cu o crăpătură periculoasă ce-i lăsa piciorul descoperit.

Solista l-a sărbătorit nu numai pe actualul partener, Robert Stoica, dar și pe tatăl acestuia, care este născut tot pe 15 aprilie. 

Maria Constantin și Robert Stoica și-au ținut relația ferită de ochii lumii

Maria Constantin și actualul partener Robert Stoica și-au început relația la scurt timp, după ce s-au întâlnit și, inițial, amândoi au simțit o atracție copleșitoare unul față de celălalt. Solista a mai trecut printr-un mariaj eșuat cu regretatul Marcel Toader, astfel că idila cu noul partener a fost ferită de ochii publicului o perioadă de timp. 

Citește și EXCLUSIV Maria Constantin şi iubitul, gestul care a dat de înţeles că fac nunta curând. Şi-au pus pe jar prietenii

Maria Constantin a anunțat că trăiește o nouă poveste de dragoste, prin intermediul rețelelor de socializare. Ea a declarat că se află într-o relație cu un bărbat ce nu face parte din lumea mondenă și că au reușit să păstreze secretă noua idilă. Artista a mai confirmat la acel moment că situația dintre ei este serioasă și că deja locuiesc împreună de un an de zile. 

Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor. Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum”, a declarat vedeta. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net