Maria Constantin, schimbare radicală de look! Cum arată brunetă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cu o perucă neagră, ruj negru și un machiaj orange, Maria Constantin a fost aproape de nerecunoscut și a atras toate privirile, la un eveniment monden, pentru că a afișat o siluetă și un look extravagant.

Maria Constantin, schimbare de look, însă doar pentru o seară

Dacă îi place sau nu cum i-a stat brunetă și ce părere a avut despre înfățișarea ei viitorul său soț, Robert Stoica, Maria Constantin ne-a dat toate detaliile!

„Nici eu nu mă recunosc, nu este neapărat stilul meu, dar îmi place. Și dacă iubitului meu îi place, e foarte bine. I-am trimis poză ca nu cumva să se sperie sau să nu mă recunoască, să zică că este altcineva, trebuie să ajungă și el oricum la eveniment!”, a spus Maria Constantin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. 

Iar dacă renunță sau nu la blond în favoarea brunetului, se pare că Maria Constantin nu va sta deloc pe gânduri, căci are un motiv întemeiat!

„Nu mă văd brunetă pentru că nu am fost niciodată și sincer nu am încercat niciodată să mă fac brunetă! Dar acum, văzându-mă așa, nu!”, a spus hotărâtă Maria Constantin.

Sărbători pe scenă!

E o perioadă încărcată pentru solista de muzică populară cu multe evenimente de sărbători și cu gândul la nunta cu iubitul ei, Robert, care va avea loc în vara anului viitor.

„Probabil că după aceste sărbători de iarnă ne vom liniști puțin și vom merge și într-o vacanță! Nunta o să o facem undeva la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august, atunci, în postul Sfintei Marii.

Nu am stabilit data și indiferent de situație, noi vom găsi o locație liberă. Evenimentul o să fie “all white”, așa îmi doresc, ca toată lumea să se îmbrace în alb. Modelul rochiei este stabilit  de foarte mult timp, probabil că în luna ianuarie ne vom apuca de rochie, dar Florin Burescu știe modelul, nu vă dau prea multe detalii pentru că vreau să fie o surpriză”, a mai povestit Maria Constantin, pentru Click!

Atunci când vine vorba de haine, artista nu obișnuiește să arunce prea mult cu banii. Se pare că este destul de chibzuită în ceea ce o privește și nu epatează.

„Nu cheltui bani mulți pe haine. Îmi trebuie câteva piese de rezistență pentru scenă și pentru evenimentele la care merg să cânt. Sunt un om normal care poartă haine normale. Îmi place să mă îmbrac mai mult sport și caut haine lejere, de obicei, când e vorba de mine mă cam uit la preț, pentru alții, când fac cadouri, nu mă uit la bani”, ni s-a confesat Maria Constantin.

Maria Constantin se abține cât poate de la mâncare ca să arate bine

Într-un interviu pentru Click!, interpreta de muzică populară povestea ce tratament cosmetic este preferatul, ei dar și faptul că și-ar dori să ajungă mai mult pe la sală, să facă sport.

„Singura chestie pe care mi-o fac și nu pot să renunț la ea este terapia vampir cu plasmă, e genială.  Normal ar trebui să fac o dată la două săptămâni dar eu cum ajung acasă la o lună, atunci o fac. Altceva nu fac.

Mi-ar plăcea să am timp pentru sport dar ar trebui să mă și odihnesc, ceea ce la mine nu există. Și am mai făcut o dată prostia de a mă apucă de sală și după 3 luni de zile am început să leșin acolo pe aparate pentru că nu eram odihnită, eram nedormită  și s-a acumulat oboseală, cu sportul, efortul, lipsa de vitamine, am mai tras așa puțin pe dreapta, am vrut să văd cum e  podeaua (râde).

Nu fac mare lucru în privința asta doar încerc să mă mențin din alimentație,  să nu fie ceva  foarte gras dar sunt momente în care aș putea mânca și pământ, crede-mă", ne-a spus la un moment dat artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net