Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica! Momentul romantic s-a petrecut la „Splash! Vedete la apă”

Cea de-a treia ediție a show-ului Splash! Vedete la apă a adus un buchet uriaș de emoții, după ce Maria Constantin a fost cerută de soție de Robert Stoica. Momentul special s-a petrecut în timpul filmărilor îndrăgitei emisiuni de la Antena 1.

Românii s-au uitat cu mare atenție la o noua ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Pe lângă execuțiile precise (sau mai puțin precise) ale celor șase concurenți, episodul va rămâne memorabil pentru momentul complet neașteptat în care s-a regăsit Maria Constantin.

Ți-am mai pregătit și: NiCK s-a accidentat sub ochii fiicei sale, la «Splash! Vedete la Apă»! Medicii au intervenit imediat

În vârstă de 35 de ani, interpretata de muzică populară a fost cerută de soţie chiar la Bazinul Olimpic de la Bacău. Frumoasa blondină, care a trecut deja prin două mariaje eșuate, a fost vizibil emoționată de gestul superb făcut de iubitul ei. De mai bine de doi ani de zile, Maria și Robert au o frumoasă relație de iubire.

Vezi și: Momente de panică la „Splash! Vedete la apă”! Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor.

Maria Constantin, cerută de soție de Robert Stoica în timpul filmărilor „Splash! Vedete la apă”

Imediat după ce a executat un salt spectaculos, artista de muzică populară a avut parte de un moment romantic pe care nu-l va uita niciodată.

Pe platourile de filmare „Splash! Vedete la apă”, Robert Stoica a îngenuncheat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție. Acesta s-a prezentat corespunzător, având la el atât inelul de logodnă, cât și un buchet de trandafiri.

Cine a prins finala „Splash! Vedete la apă”? Maria Constantin va lupta pentru premiul cel mare

În finala săptămânii, difuzată duminică, 14 august, de la ora 20:00, la Antena 1, se vor întrece în salturi spectaculoase:

  • Bănel Nicoliță
  • Nick Casciaro
  •  Jazzy Jo
  • Vica Blochina
  • Juno 
  • Maria Constantin

Premiul săptămânal pus în joc nu este deloc de neglijat. Câștigătorul va primi suma de 10.000 de lei. Juriul este format din Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net