Bănel Nicoliță, în lacrimi la Splash! Vedete la apă

Bănel Nicoliță a avut parte de o surpriză în timpul filmărilor show-ului de televiziune „Splash! Vedete la apă”.

image
Bănel Nicoliță, emoționat până la lacrimi. Sursa: Captură Antena 1

Chiar înainte de momentul său, Bănel Nicoliță a fost pus într-o ipostază mai puţin obişnuită.

Mesajul fiicelor sale l-a emoționat până la lacrimi

Cu câteva momente înainte să execute saltul pentru care s-a antrenat întreaga săptămână la bazinul olimpic de la Bacău, Bănel Nicoliță a vizionat mesajul de încurajare pe care i l-au pregătit fiicele sale, aflate acasă.

Imediat ce le-a văzut pe Amalia și pe Natalia, celebrul sportiv a avut ochii în lacrimi, iar emoțiile lui i-au copleșit și pe ceilalți.

Citește și: Bănel Nicoliță încă suferă după soție: ”Nu mi-am revenit nici acum”

Vă mulțumesc frumos pentru surpriză. Știți foarte bine că eu sunt un om care a plecat de jos. Îmi iubesc foarte mult copiii, familia și încerc că fac tot ce e mai bun pentru copiii mei. Datorită lor sunt aici. Le-am promis ceva când am venit aici.

Ele au spus că vor să mă vadă în finală şi le-am spus din toată inima: «Tati o să facă tot posibilul!»“, a declarat Bănel Nicoliță.

Când începe noul sezon al emisiunii?

Cum se va descurca fostul fotbalist şi ce salt va alege să execute, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera Splash! Vedete la apă, joi, 11 august, de la 20:30, la Antena 1.

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Citește și: Nicoliţă nu se dă jos din pat fără 500.000 €

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

Le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

Paula Chirilă va face echipă cu Romică Țociu

În noul sezon va fi prezent și cuplul format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu.  La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Uniunea Europeana bancnote bani euro FOTO Shutterstock jpg
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu