Tragedia neștiută a Paulei Chirilă: a pierdut un copil și a suferit nespus: «Organismul meu a respins sarcina»

7 decembrie 2021
article img
Paula a povestit despre un moment tragic din viața saSursă foto: Arhivă personală

Paula Chirilă a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită și tocmai din acest motiv face tot ce poate pentru a se asigura că fiica ei,Carla, nu va trăi o experiență similară. Actrița a mărturisit că dragostea este cel mai important lucru pe care îl poate primi un copil, alături de încurajarea de a se exprima liber.

"Toate deciziile care se iau în privința lui să fie mânate doar de dragoste, nu de neîmplinirea unui părinte, nu de dorinţa de control asupra vieţii cuiva. Doar de dragoste şi de dorinţa de a-i fi bine copilului, ăsta e drive-ul meu. O iubesc pe Carla cum nu am crezut că poate exista iubire", a declarat Paula.

article img
Paula Chirilă a divorțat de soțul ei în 2017,după 12 ani de căsătorie

article img
Paula Chirilă alături de fiica sa, Carla Sursă foto: Arhivă personală

Paula Chirilă a pierdut o sarcină înainte de nașterea Carlei

Actrița a rememorat și un episod dureros al vieții ei: pierderea unei sarcini."Am pierdut o sarcină, în stadiu foarte mic, pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ, pozitiv. Medicii ne-au spus că, în mod cert, sarcina avea RH-ul pozitiv, ca al fostului meu soţ, şi atunci organismul meu a respins sarcina. La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză, ca să văd dacă nu cumva se va întâmpla la fel, dar nu a fost cazul", a relatat Paula.

Citește și:

Iată ce familie frumoasă are actrița Paula Chirilă!

EXCLUSIV Paula Chirilă, în costum de baie, după ce a slăbit 15 kg. Poze rare, de pe Litoral