Bănel Nicoliță încă suferă după soție: ”Nu mi-am revenit nici acum”

Lui Bănel Nicoliță (36 de ani) fotbalul i-a dat totul, dar apoi i-a și luat totul. Fostul stelist a avut nevoie să plece din țară pentru a-și reveni psihic după divorțul de soție. Revenit în țară, Bănel e gata să ia totul de la capăt.

image

Dispărut din țară pentru aproape jumătate de an, Bănel Nicoliță a explicat în ediția de vineri a emisiunii „Fiţă cu Adiţă”, de pe Youtube, de ce a decis să plece în SUA. Nu a fost vorba de cămătari, ci de o depresie prelungită. „Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit la Făurei şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie”, a declarat fostul fundaș lateral, care a dezmințit astfel zvonurile conform cărora a trecut Oceanul ca să scape de cămătari.

Bănel Nicoliță a jucat mult timp la Steaua (FOTO: Sportpictures)
Bănel Nicoliță a jucat mult timp la Steaua (FOTO: Sportpictures)

Cu trecerea timpului, Bănel Nicoliță și-a dat seama că fosta lui soție chiar avea dreptate să-i facă toate acele reproșuri: ”Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer ce le lipsea”, a recunoscut el.

Din păcate, încă suferă: ”Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a încheiat Nicoliță.

Bănel Nicoliță a făcut nuntă cu vițel la proțap și tort de 28 de kilograme

Bănel Nicoliță s-a căsătorit cu Cristina în 2014. Atunci, părea o dragoste ca în povești și ei păreau zilnic îndrăgostiți ca în prima zi. Petrecerea de nuntă s-a desfăşurat la restaurantul Grand Hotel Orient, începând cu ora 21.00. Au fost invitate circa 280 de persoane, printre care s-au aflat foşti colegi ai lui Bănel. După cum dezvăluia la vremea respectivă ziarul Adevărul, antrenul a fost asigurat de interpreţii preferaţi ai cuplului: Andra, Constantin Enceanu, Adi Minune, dar şi de o parte din instrumentiştii formaţiei de muzică populară a lui Nicolae Botgros din Republica Moldova. Din meniul de nuntă a făcut parte un tort uriaş, de 28 de kilograme, invitaţii fiind delectaţi şi cu brânzeturi, curcan, somon, mancăruri româneşti şi un viţel de aproape 300 kg făcut la proţap.

Bănel Nicoliță a divorțat în 2020

Divorțul a survenit în luna februarie 2020, dar, de fapt, cei doi erau despărțiți încă din 2018. Din fericire, relația lor nu s-a terminat cu scandal. Astfel, cele două fete ale lor nu suferă și mai mult după despărțire, pentru că ele își pot vedea tatăl oricând. De altfel, și Bănel, care este ”topit” după copii, petrece cât de mult timp poate alături de ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net