Romică Țociu, noi detalii despre nepotul său internat de cinci săptămâni în spital

Ultima actualizare:

Romincă Țociu a vorbit despre nepotul său care este internat în spital după ce a înghțit două bile magnetice. În urmă cu aproape o lună, familia lui Romică Țociu a trecut prin clipe de coșmar după ce nepotul său a ajuns la urgență. 

tociu romica nepot  JPG

Nepoțelul Philip a înghițit două bile magnetice

Romică Țociu a povestit recent despre starea de sănătate a nepotului său. Actorul a declarat că nepotul său este bine.

Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit”, a declarat Romică Țociu, pentru impact.ro.

Romică Țociu este mulțumit de situație

Romică Țociu a declarat că medicii I-au acordat toată atenția necesară, fapt ce l-a mulțumit, însă micuțul a trebuie să stea sub supraveghere.

Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări’’, a declarat acesta.

De asemenea, actorul a adăugat că cel mic a început să mânance normal.

‘’Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel.”, a mai spus Romică Țociu pentru sursa citată.

Amintim că nepotul lui Romică Țociu a fost internat în spital după ce a înghițit două bile magnetice. Actorul aflat că nepotul său Philip este în stare gravă când era în America, plecat la concerte. Băiatul său, Lucian, l-a sunat disperat să-i spună că băiatul va fi operat, după ce a înghițit două bile magnetice.

Starea băiatului, în vârstă de doi ani și jumătate, s-a agravat după ce medicii nu reușeau să-i pună diagnosticul. De abia în urma unei radiografii, au fost descoperite cele două bile magnetice, care-i puneau micuțului viața în pericol.

„O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin! Au blocat tot!”

Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat'', a spus acesta.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net