Romică Țociu și-a însurat fiul și și-a botezat nepotul în aceeași zi

image
Cornel Palade, Romică Ţociu şi micuţul Philip

Comediantul Romică Ţociu (57 de ani) a bifat joi două evenimente importante din viaţa familiei. Fiul lui, Cătălin (25 de ani), s-a însurat cu aleasa inimii lui, Ligia (21 de ani), iar rodul iubirii lor, micuţul Philip Ioan (3 luni şi jumătate), a fost botezat.

Cătălin şi Ligia sunt născuţi în aceeaşi zi, pe 3 iulie. Ambele ocazii au fost sărbătorite într-o singură megapetrecere cu 300 de invitaţi.

image
Cătălin Ţociu şi soţia lui, Ligia

Nuntaşii au savurat pui cu legume, alge de mare, chifteluţe, frigărui cu roşii cherry, icre de crap şi alte delicatese, iar muzica a fost asigurată de Adrian Enache, Anca Ţurcaşiu, Gheorghe Gheorghiu, Aurelian Temişan, Pepe, Raluka, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer şi Jean de la Craiova. Romică Ţociu e în culmea fericirii de când şi-a ţinut nepotul în braţe.

„Seamănă foarte mult cu Cătălin. S-a lipit imediat de sufletul meu. Pe bunicul meu îl chema Filip, era unul dintre cei mai bogaţi oameni din Craiova, avea cele mai tari restaurante pe vremuri şi aducea numere de circ de la Paris”, a spus actorul.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg