Nea Marin și Romică Țociu, relaxare la piscină, la bustul gol

Ultima actualizare:

Temperaturile din termometre sunt insuportabile, așadar multe dintre vedete s-au refugiat la mare pentru a se răcori. La piscină s-au relaxat și Nea Marin, Romică Țociu, dar și motoclistul Cătălin Cazacu. Acesta din urmă a distribuit o imagine care a făcut deliciul admiratorilor de pe Instagram și a primit nenumărate aprecieri. 

colaj marin barbu romica tociu png

Nea Marin este apreciat de o țară întreaga pentru emisiunile pline de umor în care a fost protagonist de-a lungul timpului, dar și pentru capacitatea sa de a găsi cele mai inventive pedepse pentru vedetele care se sustrag de la muncă. Este binecunoscută disputa pe care a avut-o cu Liviu Vârciu și momentul în care l-a fugărit pentru a-i aplica o corecție fizică. 

Cătălin Cazacu a distribuit o imagine în care apare alături de Țociu și Nea Marin
Cătălin Cazacu a distribuit o imagine în care apare alături de Țociu și Nea Marin

Citește și: Romică Țociu neagă separarea de colegul de scenă 

În pauzele de filmări pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă!", juratul Nea Marin se relaxează la piscină alături de prezentatorul Romică Țociu, iar judecând după atmosferă, este clar că între ei a început să se lege o bună prietenie. 

Nu oricum, ci în bermude și la bustul gol, în ținută de plajă! Internauții au apreciat în număr mare instantaneul inedit și le-au transmis cele mai bune gânduri! De remarcat este faptul că, deși sunt trecuți de 60 de ani, atât Nea Marin, cât și Romică Țociu au un tonus bun și o energie debordantă! 

Detalii despre noul sezon Splash! Vedete la apă 

„Splash! Vedete la apă" revine pe micile ecrane în curând. Momentan filmările sunt în toi și au loc la Bazinul din Bacău. Juriul va fi format din Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Natanticu, iar cei care vor prezenta emisiunea sunt Romică Țociu și Paula Chirilă, ambele vedete colaborând de multă vreme cu trustul Intact.

Între concurenții noului sezon se numără și frumoasa Vica Blochina, care s-a plâns prietenilor de pe Instagram, că a suferit o accidentare serioasă la filmări, iar în prezent are pieptul plin de vânătăi! 

Viața lui Nea Marin este una de poveste. Ani întregi s-a confruntat cu sărăcia, dar în cele din urmă a reușit să devină un om de televiziune cunoscut și să facă ceea ce îi place cel mai mult: să danseze și să aducă zâmbetul pe chipurile celor din jur. 

Vezi și: Jador, pălmuit de Nea Marin! De la ce a început conflictul 

Nea Marin, carieră de succes pe scenă, dar și în televiziune 

Viața lui Nea Marin a luat o întorsătură radicală atunci când a devenit cunoscut drept unui dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice din România A făcut parte mulți ani din grupul „Căluşarii din Conţeşti”, alături de care a câștigat numeroase premii.

A lucrat alături de numeroase vedete și s-a lansat în televiziune. Având o personalitate energică și mult umor, lui Nea Marin i-a fost ușor să se facă plăcut telespectatorilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net