Nicoliţă nu se dă jos din pat fără 500.000 €

Ultima actualizare:

    Doar patru goluri a marcat Bănel cât timp a evoluat în FranţaFoto: AFP
Doar patru goluri a marcat Bănel cât timp a evoluat în FranţaFoto: AFP

Mijlocaşul a rămas fără echipă de la sfârşitul lunii iunie, iar cei de la FC Nantes, ultima formaţie la care a evoluat, i-au făcut o ofertă care nu l-a mulţumit. El vrea să activeze în continuare în străinătate, e în discuţii cu mai multe echipe, însă nimeni nu e dispus să-i satisfacă cerinţele.

Bănel Nicoliţă a ajuns la 29 de ani şi ultimele trei sezoane le-a petrecut în campionatul din Hexagon, trecând pe la Saint Etienne şi apoi sub formă de împrumut la FC Nantes. La primii a obţinut o leafă de 400.000 de euro pe an şi la început a avut o prestaţie apreciată. Însă, o accidentare a făcut să lipsească mai mult de pe teren, nu s-a mai ridicat la nivelul aşteptărilor şi a fost cedat la Nantes. La data de 30 iunie i-a expirat înţelegerea, iar cei de aici i-au propus să rămână pentru un salariu de 300.000 de euro. A refuzat şi acum aşteaptă echipa ce-i va oferi 500.000 de euro pe an şi un acord pe două sezoane, el având aceste pretenţii fiindcă e liber de contract şi achiziţia lui nu ar însemna şi plata unor sume importante către alte cluburi. Impresarul său Traian Gherghişan îi caută o echipă, având ca piste formaţii din Franţa, Rusia, Italia şi Turcia, iar în curând Bănel îşi va pune semnătura pe contract. Oricum, fotbalistul ce poate evolua atât în linia de mijloc cât şi-n apărare a anunţat că e exclus să revină în Liga I.

S-a căsătorit luna trecută

Nicoliţă s-a cununat religios cu iubita sa, Cristina, la mijlocul lui iunie, cununia civilă fiind anul trecut. După slujba de la o biserică din centrul Brăilei, eveniment la care a fost prezentă şi fetiţa lor, Amalia Ioana, cu toţii au petrecut la un restaurant de fiţe. Invitaţi au fost serviţi cu delicatese, iar atmosfera a fost întreţinută de Andra sau Minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net