Momente de panică la „Splash! Vedete la apă”! Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor

Ultima actualizare:

Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor în seara competiției Splash! „O situație la care nici noi nu ne-am așteptat”, a precizat Monica Bîrlădeanu în timpul îndrăgitei emisiuni de la Antena 1.

Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor
Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor

Cea de-a doua ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost plină de momente spectaculoase, dar și de clipe tensionate.

Din nefericire, popularul și „răcoritorul” concurs de la Antena 1 a avut parte și de clipe mai tensionate. Laura Mușuroaea a avut nevoie de îngrijiri medicale și a solicitat intervenţia medicilor chiar înainte de a face săritura pregătită pentru concurs.

Ți-am mai pregătit și: NiCK s-a accidentat sub ochii fiicei sale, la «Splash! Vedete la Apă»! Medicii au intervenit imediat

Laura Mușuroaea a solicitat intervenția medicilor în seara competiției „Splash! Vedete la apă”

„Acum câteva minute, am avut o situație. O situație la care nici noi nu ne-am așteptat, dar asta e viața, se întâmplă!“, a anunțat Monica Bîrlădeanu în emisiune.

Medicii de la Bazinul Olimpic de la Bacău au decis să o ducă pe Laura Mușuroaea la spitalul din Bacău, unde i s-au făcut analize suplimentare. 

 „Eu am scolioză și nu m-am gândit că ar putea presiunea, mă rog, șocul pe care îl are săritura asupra corpului să mă afecteze. (…). Mi s-a blocat spatele. Mă doare și dacă stau în picioare, şi dacă stau jos”, a precizat Laura Mușuroaea.

Maria Constantin și Juno s-au calificat în finala săptămânii

Maria Constantin, Laurette, Andreea Bododel, Juno, Johny Romano și Vlad Craioveanu au fost cei șase concurenți care au făcut show.

După o serie de sărituri palpitante au fost aleși finaliștii celei de-a doua ediții „Splash! Vedete la apă”. Maria Constantin s-a clasat pe primul loc, obținând și premiul de 3.500 de lei, în timp ce Juno a terminat pe locul doi și a câștigat un sejur în unicul resort de 5* din Delta Dunării. Podiumul a fost completat de Johny Romano.

Noul sezon al îndrăgitei emisiuni vine cu multe surprize. În fiecare săptămână vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1. Premiul săptămânal pus în joc nu este deloc de neglijat. Câștigătorul va primi suma de 10.000 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net