Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, la „Splash! Vedete la apă”! Nu o mai recunoști!

Ultima actualizare:

Fosta iubită a lui Vârciu, Andreea Bododel, a dat curs invitației de a participa în emisiunea „Splash! Vedete la apă”, cu toate că nu știe să înoate, are teamă de apă, dar și de înălțime. Constănțeanca arată fabulos,  deși e mama unui băiețel. Acum prezentatoare la un post local, Andreea nu mai seamănă deloc cea din trecut, punând mai mult accent pe imaginea ei. 

Andreea Bododel intră la „Splash! Vedete la apă”
Andreea Bododel intră la „Splash! Vedete la apă”

Andreea Bododel și-a pus implanturi mamare, face sport intens, iar asta se vede pe trupul ei, căci are pătrățele, un posterior bombat, iar costumele de baie îi vin perfect.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic (...). Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar, vreau și mai mult de la mine. (...). Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, a declarat Andreea Bododel. 

În seara competiției, Andreea Bododel a fost susținută de fiul ei, dar și de câțiva apropiați care au emoționat-o atât de mult, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. La antrenamentele desfășurate la bazinul olimpic de la Bacău, bruneta a fost perseverentă și a ținut cont de sfaturile celor trei antrenori. 

Juriul de la „Splash! Vedete la Apă”

În cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“, Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu sunt jurați în cadrul competiției, așa că vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

image

Prezentatori ai show-ului sunt Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj concurenților înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net