Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, la „Splash! Vedete la apă”! Nu o mai recunoști!

Fosta iubită a lui Vârciu, Andreea Bododel, a dat curs invitației de a participa în emisiunea „Splash! Vedete la apă”, cu toate că nu știe să înoate, are teamă de apă, dar și de înălțime. Constănțeanca arată fabulos,  deși e mama unui băiețel. Acum prezentatoare la un post local, Andreea nu mai seamănă deloc cea din trecut, punând mai mult accent pe imaginea ei. 

image png
Andreea Bododel intră la „Splash! Vedete la apă”

Andreea Bododel și-a pus implanturi mamare, face sport intens, iar asta se vede pe trupul ei, căci are pătrățele, un posterior bombat, iar costumele de baie îi vin perfect.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic (...). Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar, vreau și mai mult de la mine. (...). Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, a declarat Andreea Bododel. 

În seara competiției, Andreea Bododel a fost susținută de fiul ei, dar și de câțiva apropiați care au emoționat-o atât de mult, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. La antrenamentele desfășurate la bazinul olimpic de la Bacău, bruneta a fost perseverentă și a ținut cont de sfaturile celor trei antrenori. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png

Juriul de la „Splash! Vedete la Apă”

În cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“, Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu sunt jurați în cadrul competiției, așa că vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

image

Prezentatori ai show-ului sunt Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj concurenților înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
bodo 2 jpg
image
image
image
image
dany d 5 jpeg
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg