Ce frumuseţi le-au trecut prin pat crailor Vârciu, Cazacu şi Maticiuc!

Ultima actualizare:

    Buni prieteni, Cătălin Cazacu și Liviu Vârciu sunt experți în arta ”agățatului”
Buni prieteni, Cătălin Cazacu și Liviu Vârciu sunt experți în arta ”agățatului”

Sunt necăsătoriţi şi le place enorm acest statut! Trei bărbaţi celebri din România au făcut furori la capitolul cuceriri şi, dacă ar scrie o carte împreună, cu siguranţă că s-ar vinde ca pâinea caldă. Motociclistul Cătălin Cazacu, afaceristul Codin Maticiuc şi fostul cântăreţ Liviu Vârciu au un palmares bogat la capitolul amor.

Dacă ar mai trăi, aventurierul italian Casanova ar trebui să ia notiţe de la ei! Sunt doxă la capitolul cuceriri, iar practica le este dovadă. Dacă unii preferă liniştea şi le sunt fideli unei singure femei, iată că trei bărbaţi celebri din show-biz-ul autohton s-au ales cu eticheta de aventurieri. Cătălin Cazacu (33 de ani), fost concurent  la ”Exatlon” (Kanal D), este acum în plină glorie şi multe femei suspină după el. Campionul la motociclism a devenit cunoscut în 2012, după ce a fost acuzat de fosta iubită, fotomodelul Bianca Jurcă, că ar fi altoit-o într-un club. 

simeon stalpnicul png

În 2015, povestea s-a repetat, după ce a bătut-o cu bestialitate pe cântăreaţa Emilia Muşală (35 de ani). Aceasta l-a dat în judecată şi a câştigat procesul împotriva lui.  S-a cuminţit abia după ce întâlnit-o pe creatoarea de modă Maria Simion (37 de ani), cu care a avut o relaţie de aproape doi ani. S-au despărţit în 2016, iar de-atunci Cătălin a ţinut-o din aventură, în aventură. Anul trecut, el s-a iubit cu Brigitte Năstase (41 de ani), idila care a ţinut din februarie până în august 2017, timp în care, deşi era încă măritată cu Ilie Năstase, bruneta l-a dus la Viena, i-a cumpărat haine scumpe şi accesorii. Iată că, în ultima perioadă, a reuşit să învârtă pe degete două femei în acelaşi timp: pe fotomodelul Ana Roman şi pe ştirista Ilinca Obădescu. Se pare că a rămas cu ultima, deşi le trimite în paralel mesaje de dragoste şi celorlalte două. 


    Codin Maticiuc a făcut bani grei din vânzarea cărţii “Consumatorul de suflete“
Codin Maticiuc a făcut bani grei din vânzarea cărţii “Consumatorul de suflete“

Şi Codin Maticiuc (37 de ani) a reuşit să se cupleze cu  femei frumoase. Solistele Ana Lesko (39 de ani), Alina Crişan (34 de ani) şi Ana Maria Ferenţ (43 de ani), vedetele tv Gina Pistol (37 de ani) şi Flavia Mihăşan, Rodica Miron (30 de ani), fotomodelul Corina Zugravu, actriţa Maria Dinulescu (37 de ani) şi fosta ştiristă Raluca Lăzăruţ (36 de ani) sunt doar câteva din cele cu care  s-a afişat la evenimente. ”Iubesc viaţa şi femeile, iar fiecare personaj din cartea mea este un cumul din toate domnişoarele pe care le-am cunoscut. Eu cu absolut toate femeile cu care am fost am rămas prieten şi oricum personajele mele sunt compuse dintr-un cumul de fete şi nimeni nu o să se recunoască”, a declarat el, la Prima TV. 


    Acestea sunt cuceririle lui Codin!
Acestea sunt cuceririle lui Codin!

Cât îl priveşte pe Liviu Vârciu (37 de ani), el chiar a fost ca un magnet pentru mai multe frumuseţi. Făcea furori de pe vremea când cânta în trupa LA. I-au trecut prin pat Adelina Pestriţu (31 de ani), Andreea Bododel, dansatoarea Andreea Popescu (33 de ani), Jojo (37 de ani), DJ Hara, Diana Iguana şi Laura Andreşan (36 de ani). Însă doar două l-au făcut tătic şi doar una a reuşit să-l duc la altar. Ami Teiceanu i-a dăruit o fetiţă, pe nume Carmina, în vârstă 16 ani, iar Anda Călin i-a dăruit o fetiţă, Anastasia, care va împlini un an în septembrie. Cu Adelina Pestriţu s-a însurat pe 14 februarie 2009, însă au divorţat după doar un an de relaţie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net