Cum o cheamă, de fapt, pe Maria Lungu de la Survivor. Ne-a păcălit pe toți!

Maria Lungu de la Survivor România a devenit unul dintre cele mai controversate personaje din Republica Dominicană. Comentează la toată lumea și nimic nu-i convine, motiv pentru care a fost luată la rost de fanii emisiunii, pe grupurile de pe Facebook.

Mai mult, s-a aflat un detaliu inedit despre războinica din Dominicană, anume faptul că aceasta nu se numește deloc așa cum a spus, ci are un alt nume în buletin. 

Cum o cheamă, de fapt, pe Maria Lungu de la Survivor România

Ceea ce nu multă lume știe este numele real pe care îl are Maria Lungu de la Survivor România. Nu, nu o cheamă așa! De fapt, se numește Marcela Lungu, în niciun caz Maria. 

Aceasta, cel mai probabil, a considerat că e mult mai frumos numele Maria, așa că și l-a însușit numaidecât. Dar informația n-a putut să stea prea mult ascunsă de urechile noastre...

Maria Lungu, pardon, Marcel, s-a iubit cu un celebru artist de la noi. E vorba de nimeni altul decât Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia. Contactat de Click!, acesta nu a ezitat să vorbească despre parcursul fostei sale iubite de la Survivor, căreia i-a dat papucii în direct și chiar să-i transmită un mesaj de încurajare.

„Îi urez multă baftă și îi doresc să se îndeplinească toate dorințele și țelurile pe care și le-a propus în timp. Îi doresc să își depășească și limitele...dar s-a văzut deja că poate, este o femeie puternică, a demonstrat asta până acum. Și îi mai doresc să aibă puterea să treacă peste toate probele concursului cu brio și cred că o reușească.

Sunt fericit pentru ea, unde a ajuns ea acum, pentru că știu că și-a dorit. Nu știu dacă ne vom împăca după ce o să vină de la Survivor, dar de ieșit la un suc, ca doi prieteni, merge, de ce nu?”, a declarat Mircea Eremia pentru Click!.

Citește și - Cum îl susține soția pe Ionuț Iftimoaie, după toate certurile în care a fost implicat la Survivor. Maria: „Cât poate să ducă”

Blondina, dezamăgită de despărțirea cu tam-tam

După ce a aflat din presă că Mircea Eremia i-a dat papucii, Maria Lungu a rămas extrem de dezamăgită de declarațiile făcute de artist. 

„Am rămas șocată de câteva zile, de fapt nu am reușit să vorbesc nici cu Mircea, m-a sunat, dar n-am vrut să-i răspund. Efectiv s-a despărțit, noi aveam o relație mai diferită, era și la distanță”, erau declarațiile Mariei Lungu la “Acces Direct”, acum ceva timp, în momentul în care a aflat că Mircea Eremia s-a despărțit de ea. 

„M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei”, a mai spus Maria Lungu, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Ceea ce nu multă lume știe este profesia pe care o are Maria Lungu. Aceasta a studiat designul vestimentar la Londra și cu asta se ocupă în viața de zi cu zi, și în România. Mai mult, numeroase vedete colaborează cu ea pe parte de imagine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net