Reacția lui Alex Delea, când a aflat că Emil Rengle îl place! «Nu pot..»

Ultima actualizare:

Survivor România a reprezentat o adevărată provocare pentru concurenți, însă se pare că pe lângă antipatiile declarate în timpul emisiunii, au existat și câteva simpatii ascunse, care au ieșit la iveală abia la finalul show-ului! Iată cum a reacționat Alex Delea, când a aflat că Emil Rengle a declarat că îl place!

Cum a reacționat Alex Delea când a aflat că Emil Rengle îl place Foto: Instagram
Cum a reacționat Alex Delea când a aflat că Emil Rengle îl place Foto: Instagram

În cadrul unui interviu, dansatorul și coregraful Emil Rengle, care a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România, a dezvăluit pentru Click! că în timpul filmărilor pentru show a dezvoltat o simpatie aparte pentru Războinicul Alex Delea, de altfel și marele câștigător al acestui sezon.

Vezi aici mai multe detalii: Frate, frate, dar… Emil Rengle vrea mai mult de la Alex Delea? „Am un crush”

Emil a vorbit, de-a lungul timpului, despre sexualitatea sa, dezvăluind că este bisexual, mai exact preferă relațiile și cu femei și cu bărbați deopotrivă.

Cum a reacționat Alex Delea, când a aflat că Emil Rengle a declarat că îl place!

Informația a făcut „vâlvă” și s-a propagat rapid, astfel că a ajuns, negreșit, și la urechile „cuceritorului” Delea. Întrebat dacă sentimentul este reciproc, Alex a explicat că îl place pe Emil Rengle ca om, însă, în cazul său, nu se pune problema de o simpatie de natură romantică. Cu toate acestea, Alex Delea nu s-a arătat deloc deranjat de situație.

Vezi și: Alex Delea și Alexandra Duli, cel mai nou cuplu de la „Survivor"?

Bineînțeles că nu (nu îl place pe Rengle din punct de vedere romantic n.r) Dar mie oricum îmi place. Îmi place foarte mult de el, de toată lumea. Nu am nicio problemă, nu pot...

Vin dintr-un loc în care veneau o mulțime de băieți la bar… Și îmi spuneau «Bă, eu te iubesc. Sunt îndrăgostit de tine» și le ziceam «Foarte bine! Hai să bem ceva». Nu e nicio problemă. Sunt fericit cu toată lumea. Dacă știu că îi place cuiva de mine, eu îl fac să mă placă și mai mult. Așa îmi place mie.”, a declarat câștigătorul de la „Survivor”, pentru cancan.ro.

Cum ne-a dezvăluit Emil Rengle că îl place pe Delea

Cât despre cei doi foști concurenți de la Survivor, dacă la începutul show-ului făceau parte din echipe diferite și erau „rivali”, acum se pare că au dezvoltat o relație de prietenie. Cu toate acestea, se pare că Rengle și-ar dori ceva mai mult!

Suntem amici. Eu am un crush (simpatie, o persoană pe care o placi n.r) pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac.”, ne-a spus recent Rengle, recunoscând public că îl place pe Delea.

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, prietenie după Survivor
Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, prietenie după Survivor

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, prieteni la cataramă după Survivor

O altă relație de prietenie care s-a sudat după Survivor, între foști „rivali” care își aruncau cuvinte grele, este aceea dintre Emil Rengle și luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

Nimeni nu se aștepta, însă de când au revenit în țară, cei doi au filmat mai multe clipuri împreună și au ieșit în oraș de mai multe ori, ajungând să aibă chiar o relație strânsă, așa cum coregraful ne-a mărturisit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net