Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei Chiriac!: «Am dormit cu el»

Ultima actualizare:

Elena Chiriac a acceptat provocarea sosurilor picante de la Măruță și a spus adevărul despre relația actuală cu prezentatorul de la Noaptea Târziu, «Cucu» și a dezvăluit cum Emil Rengle i-a făcut avansuri, în timp ce era la Survivor. 

Elena Chiriac, concurenta care s-a clasat pe locul doi în competiția de supraviețuire de la Survivor, l-a vizitat pe Măruță, pentru o ediție specială a sosurilor iuți, în care întrebările au fost formulate de către telespectatori. 

Citește și: Traumele cu care a rămas Elena Chiriac, după Survivor. Ce face ca să poată adormi!

 «Anna Lesko a pus mâna pe mine, Cucu n-a făcut-o»

Vedeta a fost nevoită să dea explicații cu privire la mult speculata relație dintre ea și Cucu de la Noaptea Târziu. Elena Chiriac și Cucu au avut o scurtă relație în urmă cu ceva timp, dar recent, au apărut zvonuri conform cărora, flacăra iubirii s-ar fi reaprins între ei. Bruneta și-a asigurat fanii că a fost vorba doar despre o glumă și că nu se pune problema unei idile noi cu prezentatorul de la Noaptea Târziu. 

Citește șiCe spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac. De ce l-au judecat oamenii

,,A fost doar o glumiță pe care oamenii au luat-o prea în serios. Anna Lesko a pus mâna pe mine, Cucu n-a făcut-o", a precizat Elena Chiriac. 

«Am dormit cu el»

Elena a dezvăluit și un fapt de-a dreptul surprinzător despre Emil Rengle. Concurenta a spus că Rengle i-a făcut avansuri la Survivor și chiar a invitat-o să doarmă la el în baracă, lucru pe care Elena l-a acceptat, dar cu o singură condiție. 

,,Emil Rengle au fost niște momente când am simțit că s-a dat la mine. M-a invitat să dorm la el în baracă și i-am spus că fac asta doar dacă câștigă un punct pentru mine. A câștigat și am dormit cu el, am vorbit cu el despre pisica mea de la Londra, Casandra.", a declarat Elena Chiriac. 

,,Pe cine ai alege dintre Alex Delea, TJ Miles și Ionuț Popa, pentru o relațiea fost întrebarea telespectatorilor de la ,,Sosurile Iuți"

Elena Chiriac nu a evitat să recunoască că, din punct de vedere amoros, îl preferă pe câștigătorul Alex Delea, în locul lui TJ Miles. 

Elena Chiriac despre câștigurile de la Survivor, comparativ cu Ferma

Frumoasa concurentă a făcut și declarații cu privire la banii câștigați la Survivor. Vedeta a afirmat că la show-ul de supraviețuire din Dominicană a câștigat mai mulți bani decât la Ferma, dar la Fermă am câștigat mai mulți admiratori. 

Elenei Chiriac nu-i este teamă să spună verde-n față ceea ce crede despre colegii de la Survivor, așa că tot în una dintre edițiile emisiunii lui Măruță, bruneta i-a caracterizat pe ,,supraviețuitori" cu câte un atribut. 

Cele mai dure vorbe au fost ațintite către Emil Rengle, despre care a spus că este ,,bârfitor" și către Andreea Tonciu, pe care a numit-o ,,irelevantă"

Elena Chiriac este a fost una dintre cele  ai dure concurente pentru colegii de la Survivor și, datorită abilităților ei fizice excepționale, a ajuns în finală, alături de Alex Delea. Elena Chiriac are numeroase talente, este multiplă campioană națională la Taekwondo, dar și model de podium, astfel că vedeta îmbină cu succes forța fizică cu feminitatea debordantă, atribute care o fac irezistibilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net