Traumele cu care a rămas Elena Chiriac, după Survivor. Ce face ca să poată adormi!

#Survivor România

Elena Chiriac, singura fată care a ajuns până în semifinala, iar mai apoi și finala „Survivor România”, a ajuns acasă, după atâtea luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. „Faimoasa” a împărtășit și cu admiratorii săi cum se „adaptează” cu noua ei viață, din confortul locuinței sale, după ce a dormit atâta vreme în aer liber, în cadrul show-ului de supraviețuire. 

Elena Chiriac a pierdut finala „Survivor România”, însă a câștigat admirația telespectatorilor, care văd în ea o fire puternică și determinată. Tânăra a ajuns acasă, un loc unde are parte de tot confortul, explicând însă că are nevoie de o perioadă de tranziție, pentru a se adapta din nou la vechea ei viață, de dinainte de competiție!

Citește și: Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac. De ce l-au judecat oamenii

Elena Chiriac nu poate adormi în pat. Fosta „Faimoasă” doarme în continuare pe jos!

Concursul de supraviețuire i-a pus pe participanți în fața unor condiții extreme, de la dormitul în aer liber, în colibe improvizate, până la lipsa mâncării. Elena a trecut cu bine peste provocările de acest tip, însă se pare că stilul de viață din Republica Dominicană și-a pus în cele din urmă amprenta asupra psihicului și fizicului ei.

Ajunsă acasă de aproximativ o săptămână, concurenta a dezvăluit că încă nu s-a obișnuit cu condițiile „bune”, explicând că nu poate adormi în pat în niciun chip. Astfel, Elena și-a improvizat un loc pentru somn chiar pe jos, lângă pat! Pentru a demonstra că nu glumește, fosta „Faimoasă” a împărtășit cu urmăritorii ei și o imagine cu „culcușul” său. 

Citește și: Elena Chiriac, motivul cutremurător pentru care a renunțat la înotul de performanță. Abuzurile teribile din culisele sportului

Să v-o zic pe aia mai bună, nici în pat nu dorm. Dorm pe lângă pat, mai exact, sunt pe jos, pentru că încă n-am ajuns la pasul ăsta. Nu glumesc. Nu pot să dorm pe saltea încă.”, a explicat Elena, pe pagina personală de Instagram. 

Elena Chiriac a pierdut finala Survivor în fața lui Alex Delea

După toate sacrificiile pe care le-a făcut în cadrul competiției, Elena Chiriac a rămas dezamăgită de deznodământ, mai ales că se afla atât de aproape de marele premiu.

Tânăra a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că marele câștigător Survivor România 2022 a fost Alex Delea, în urma votului telespectatorilor. Cu toate acestea, a rămas fairplay până la capăt și l-a felicitat pe „adversarul” ei pentru victorie, explicând că a meritat să câștige. 

„Mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un „locul doi” pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om!”, a declarat Elena Chiriac, după ce Alex Delea a câștigat cel de-al treilea sezon „Survivor România”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net