Incredibil! Cât a slăbit Alex Delea la „Survivor România”? E sportiv de mic!

Ultima actualizare:

Alex Delea, câștigătorul „Survivor România”, a suferit o schimbare majoră în competiția din Republica Dominicană, căci s-a întors mult mai slab. În premieră, la scurt timp după ce a revenit în țară, a vorbit despre kilogramele pierdute.

20 de săptămâni- atât a stat Alex Delea în jungla dela „Survivor România”, timp  în care a fost departe de toți cei dragi, a mâncat foarte puțin și a dormit într-o colibă improvizată. Acum a vorbit despre competiția care i-a schimbat viața și a povestit că îi este greu să se obișnuiască în țară, căci reușise să își dezvolte anumite obiceiuri în Republica Dominicană, obiceiuri de care îi e dor.

Citește și: Alex Delea, probleme de sănătate după Survivor: «Nu ştiu de ce se întâmplă asta»

Printre altele, Alex Delea a vorbit și despre cât de mult a slăbit în Dominicană. Știe că a dat jos 10 kilograme cu siguranță, însă nu s-a mai cântărit, motiv pentru care bănuiește că, cel mai probabil, a slăbit mai mult, de fapt. Concurentul doarme foarte puțin și mănâncă la fel de prost, așa că Alex Delea ne-a transmis că este probabil să fi suferit un șoc la nivelul corpului.

Alex Delea, sportiv de mic

Mai mult, câștigătorul „Survivor România” face sport de când se știe. Deși a încercat mai multe sporturi, preferatul său rămâne fotbalul. Primul lucru pe care l-a făcut când a plecat din junglă a fost să verifice statisticile fiecărei echipe. Fotbalistul său preferat nu este român, iar din țară ține cu FCSB.

Nu rata: Ce a făcut mama lui Alex Delea când a aflat că fiul ei a câștigat Survivor?

Am jucat fotbal, handbal, am făcut box, înot, am făcut toate sporturile practicabile, în mod normal, în afară de baschet. Fotbal am făcut, am jucat în Medgidia, de acolo sunt.

Ador fotbalul, e sportul meu preferat. Atunci când am ieșit din Survivor eram în avion, îmi cumpărasem internet tot drumul și am luat toate țările la rând. România, Italia, Spania, Champions League, tot, pentru că nu am știut absolut nimic, nu știam cine a câștigat. De mic sunt stelist, actual FCSB-ist, în afară, normal, Real Madrid”, a declarat tânărul, la PRO Arena.

„Îmi place foarte mult Cristiano Ronaldo”

„Am plecat exact când trebuia să joace cu PSG. Eram foarte curios, îmi place foarte mult Cristiano Ronaldo, Manchester United. Am avut foarte multe întrebări, era 28 mai, acolo știam toate zilele, mă uitam după soare la oră. Stăteam în baracă, știam că poate a început meciul, ziceam: 'oare cine joacă? oare cum joacă?' Eram cu Nedelcu și îi spuneam: 'băi, oare cine e în finală?!'

Atât de multe întrebări, la care nu primeam niciodată răspuns, iar când am văzut ce s-a întâmplat, în toate campionatele, erau strânse aproape toate. Real Madrid am văzut că s-a detașat mult. FCSB - CFR Cluj, incredibil ce poate să facă CFR-ul, nu-i mai smulge nimeni nimic, incredibil. Am zis că e mai bine că nu am văzut”, a mai spus Alex Delea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net