Lacrimi și suspine la Survivor. Alexandra Duli, terminată! Alex Delea: „Am simțit-o în inimă! Urât, bă!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Eliminarea Alexandrei Duli, de la Survivor România 2022, a fost o surpriză pentru toată lumea. Fosta Războinică şi-a luat la revedere cu ochii în lacrimi în ediţia din 26 aprilie a show-ului de la Pro TV, iar colegii ei de competiţiei au rămas impresionaţi. Alex Delea, cel care a propus-o pe Alexandra pentru eliminare, a povestit că s-a simţit foarte prost că ea a fost cea care a plecat acasă. 

Alexandra Duli a părăsit emisiunea "Survivor", în 26 aprilie
Alexandra Duli a părăsit emisiunea "Survivor", în 26 aprilie

Alex Delea, mărturii despre eliminarea Alexandrei Duli

Alexandra Duli a reuşit să lase o impresie extrem de bună la Survivor România 2022, nu doar în rândul telespectatorilor, dar şi în rândul celorlalţi concurenţi. În ediţia de duminică, 1 mai, Alex Delea, cel care a nominalizat-o pe Duli pentru eliminare, a mărturisit că se simte ciudat după ce colega lui a plecat acasă, mai ales că era chiar lângă Alexandra când a fost făcut anunţul. 

"E o senzaţie aşa naşpa, să propui pe cineva la nominalizare şi fix persoana aia să meargă acasă. Mai ales că eram aproape singur că nu pleacă. Nu pot să spun cine ar fi plecat, dar nu aveam ideea asta, că Duli... Stătea fix lângă mine, am simţit emoţia aia în inimă, Aoleu, urât, bă", a spus Alex Delea, în timpul unei discuţii cu restul concurenţilor, seara, după traseu. 

Alex Delea a fost cel care a propus-o pe Alexandra
Alex Delea a fost cel care a propus-o pe Alexandra

Ceilalţi s-au alăturat lui Alex şi au recunoscut că Alexandra Duli a reuşit să impresioneze plăcut prin ambiţia ei şi prin faptul că a crescut, de la o probă la alta.

"A reuşit să evolueze în fiecare lună, suntem de patru luni aici şi ea creştea pe traseu. A avut o ieşire foarte frumoasă", a spus şi TJ Miles. 

Alexandra Duli, eliminare cu lacrimi

Alexandra Duli a fost propusă spre eliminare în săptămâna de după Paşte, alături de Marian Drăgulescu şi Elena Chiriac. Publicul a votat ca ea să părăsească Survivor România, în 26 aprilie. Fosta membră a echipei Războinicilor a mărturisit, printre lacrimi, că se aştepta ca ea să fie cea eliminată, fiind "în competiţie" cu doi foşti Faimoşi. 

Știam...Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață. Și celor care m-au votat și au crezut în mine (le mulțumesc n.r). Nu știu ce să zic, îmi pare foarte rău că s-a terminat experiența, chiar dacă m-am așteptat. Nu am niciun regret, am fost eu sută la sută, guralivă, nebună. Vă iubesc pe toți. O să îmi fie dor de voi.”, a spus Alexandra Duli, cu ochii în lacrimi. 

Câţi bani a primit Alexandra Duli pentru Survivor

Alexandra Duli, pe numele său real Alexandra Mucea, ar fi câştigat o sumă frumoasă, după ce a participat la Survivor România 2022. Astfel, Pro TV i-ar fi dat tinerei 1.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă un total de 15.000 de euro, în cele patru luni petrecut în jungla din Republica Dominicană. 

În vârstă de 24 de ani, fosta Războinică este cunoscută publicului şi datorită participării la emisiunea "Burlacul", de la Antena 1, unde a încercat să îl cucerească pe Andi Constantin, fără succes, însă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net