Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac. De ce l-au judecat oamenii

Cucu, pe numele lui real Horațiu Adrian Cuc, membru al formației „Noaptea Târziu”, a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre relația pe care a avut-o cu finalista de la „Survivor România 2022”, Elena Chiriac. Iată ce a „dat din casă” artistul!

Deși nu mulți știu, Cucu și Elena Chiriac au format un cuplu pentru o perioadă, însă în cele din urmă cei doi tineri au ales să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Elena Chiriac, viață demnă de scenariul unui film, la doar 19 ani. De ce a ales să trăiască în Londra

Ce spune Cucu despre fosta iubită, Elena Chiriac

Discreți din fire, relația lor nu a fost prea mediatizată, însă artistul de la „Noaptea Târziu” a oferit în prezent mai multe detalii despre povestea lor de iubire, printre care și motivele din spatele separării!

Cucu a explicat că au existat multe prejudecăți în jurul cuplului lor, el fiind judecat pentru că a ales-o pe Elena drept parteneră. Cu toate acestea, el are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, cu care a rămas în relații bune și pe care a susținut-o în timpul competiției din Republica Dominicană. Amintim că și Cucu a participat la Survivor România, în 2021.

Citește și: Cucu de la "Noaptea tвrziu", declarații fără perdea: "Am fost îndrăgostit de Nicole Cherry"

Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. Distanța a fost (motivul despărțirii n.r), că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă.

E mișto Elena. Din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.”, a spus el.

Cucu, judecat pentru relația cu Elena Chiriac

Elena Chiriac, model și luptătoare de taekwondo, și-a câștigat notorietatea după participarea la câteva emisiuni TV autohtone, cea mai recentă fiind Survivor România.

Deși mulți i-au apreciat curajul, rezistența și motivația, alții o judecă greșit, fără să cunoască, mai spune fostul ei iubit. Elena a atras atenția publicului prin prisma firii ei puternice, dar nici aspectul ei fizic nu a putut trece neobservat, însă acesta din urmă pare că îi este „dușman”, în cele mai multe dintre cazuri. 

„Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate (ură n.r) îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!».

Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» (care aleargă după bani n.r) și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește (dacă se înțelege n.r) cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac!”, a dezvăluit Cucu, pentru Cancan. 

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022, fiind singura fată rămasă în show la acel moment. „Faimoasa” a pierdut însă în fața lui Alex Delea, care a plecat acasă cu trofeul și cu suma de 100.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png