Cucu de la "Noaptea târziu", declarații fără perdea: "Am fost îndrăgostit de Nicole Cherry"

Ultima actualizare:

Cucu de la "Noaptea Târziu" a recunoscut, la provocarea sosurilor iuți de la emisiunea lui Măruță, că a fost îndrăgostit de Nicole Cherry. 

image

Cucu de la "Noaptea Târziu" a fost prezent la provocarrea sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul de la Noaptea Târziu a dat răspunsuri extrem de picante în care a menționat mai multe femei celebre din showbiz, printre care Mimi bloggerița, Andreea Tonciu, Xonia, Roxen și Nicole Cherry. 

Cucu a fost extrem de deschis cu viața sa personală, astfel că nu s-a sfiit să citească aproape toate întrebările, indiferent de numele celebrităților menționate în provocarea lui Măruță. 

Unul dintre cele mai controversate răspunsuri pe care le-a dat prezentatorul de la Noaptea Târziu a fost confesiunea a despre artista Nicole Cherry. Acesta a mărturisit că într-adevăr a fost îndrăgostit de Nicole Cherry în urmă cu cinci, șase ani, pe când aceasta era încă minoră. 

"Nicole Cherry, am fost îndrăgostit de ea, s-a întâmplat acum cinci sau șase ani, pe vremea când era încă minoră", a răspuns stânjenit Cucu. 

Aceasta a fost doar una din șirul lung de confesiuni care au luat prin surprindere publicul, dar și pe Măruță și coprezentatorul său din platou, Jorge.

Alte nume menționate de Cucu au fost Mimi bloggerița, despre care a dezvăluit că i-a făcut avansuri. De asemenea el a mai menționat și relația cu vestita Tequila, una dintre cele mai faimoase personaje din social-media.

Cucu a dezvăluit motivul despărțirii de Elena Chiriac

Cucu a deslușit publicului și misterul despărțirii de fosta iubită, Elena Chiriac, concurenta Survivor în unul dintre sezoanele anterioare. Acesta a declarat că motivul principal a fost distanța. 

O altă provocare le-a implicat pe Xonia, Andreea Tonciu și Carmen de la Sălciua, iar Cucu a ales-o pe Xonia, iar întrebarea era să aleagă o vedetă din cele trei, pentru a repopula planeta în cazul unui cataclism global. 

Cucu a fost totuși întrebat de Măruță de ce anume nu a preferat-o pe Andreea Tonciu, însă Jorge a răspuns în locul prezentatorului de la Noaptea Târziu într-o manieră extrem de ironică.

"Păi eu am întâlnit-o pe Andreea Tonciu, te bate aia", a afirmat Jorje

Sinceritatea lui Cucu a avut totuși limite atunci când în cadrul unei întrebări a menționat numele lui Roxen. Prezentatorul de la Noaptea Târziu a refuzat ferm să citească întrebarea.  

Cucu a dat totuși din casă atunci când a venit vorba de colegul său Cuza de la "Noaptea Târziu" și a numit trei defecte ale acestuia și anume "răutăcios, perfecționist și cu capu-n nori". 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner Cătălin Bordea png
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net